[]

airpods vs airpods pro

çok fazla podcast ve müzik dinliyorum. hangisini önerirsiniz? ses kalitesi açısından fark var mı? earpods ile ses kalitesi açısından fark var mı? şarjı yeterli oluyor mu?




 
Şarjı ikisinin de yeterli ama elbette pro’nun ses kalitesi daha iyi (müzikte). Podcast’te fark etmez.


  • orient blue  (08.07.22 22:26:40) 
kesin pro ama 2 çıkacak diyorlar, acele yoksa şu eylül tanıtımını bi bekleyin derim.

çok önemli değilse pro alın geçin, ikisini de kullandım ben bariz pro. tek dezavantajı spor yaparken terleyince oynuyor. airpods’da o olmuyordu.
  • hayati cozemeyen adam  (08.07.22 22:33:44) 
Airpods 2 kullanıyorum, önceki versiyonları bilmiyorum ama ses kalitesi beklentimin çok üstünde diyebilirim. "Noise cancelling" özelliği de. Belki daha uzun şarj süresi için Pro 2 beklenebilir aceleniz yoksa.


  • dreamnesiac  (08.07.22 23:10:06) 
Ben de 2 kullanıyorum. Ses kalitesi güzel ama şahsen çok memnun değilim. Noise cancelling olmadığı için ya sessiz ortamda başkası duymasın diye sesi kısmak zorunda kalıyorum ya da metroya falan bindiğimde dış gürültüden müziği duyamıyorum. O yüzden denememiş olsam da pro öneririm. 2 çıkacaksa 2'yi bekle.

Bende bir de Sennheiser over-ear kulaklık var. Onda ANC var mesela. Bangır bangır müzik dinliyorum. Kütüphane sessizliğinde bile yanımdaki kişi hiç ses duymuyor. Ayrıca ben de dışarıdan gelen sabit gürültüleri (uççağın motor sesi gibi) hiç duymuyorum. Efsane bir özellik.
  • himmet dayi  (09.07.22 09:23:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.