[]

Ev içini döşeme

İlk defa bir evim oluyor. Bir dahaki ay teslimatı var. Heyecanlıyım sanki :)
Ev için perdeden, beyaz eşyaya, koltuktan halıya(halıya gerek var mı bilmiyorum) tarz bir ev yaratmak istiyorum.
Siz olsanız evi nasıl kurardınız?
Ev 3+1 dubleks olacak. 2. Katta yatak odası ve balkon var sadece. Manzara orman.
İkamet İzmit.

 
elektrik sistemi su sistemi demirbaşları sağlam mı onu kontrol ederdim önce girmeden.

sonra bazı ürünleri iyisinden alırdım. koltuk mesela. paso oturduğun şey. iyisini alcan.
beyaz eşya buzdolabı hariç en ucuzu. yatak hariç diğer mobilyalar en ucuzu.

para önemli tabii. bütçen sonsuzsa sen daha düşünmeden senin hayalini senin yerine düşünecek insanlar da var.
  • floydian  (08.07.22 21:08:11) 
Acele etme. En buyuk yardimcin pinterest ve ikea :)

Kolay gelsin.
  • brkylmz  (08.07.22 21:48:16) 
acil olmayan esyalari yavas yavas evin icinde yasadikca, sindire sindire al. alisveris olayi tuzaklarla dolu bir oyun, hele koca evi doserken acele edersen aslinda istemedigin, onceligin olmayan bircok seye gereksiz para harcamis bir sekilde bulabilirsin kendini.


  • hot potato  (08.07.22 21:51:37 ~ 21:52:00) 
YouTube'taki daire isimli kanaldaki videoları izlemeni öneririm. Çoğu videoki ev tarz olarak birbirine benziyor ama ilk defa ev dizenler için oldukça güzel fikirler veriyor. :)


  • esece  (09.07.22 00:31:15) 
Minimalist tarzi seviyorsaniz Pinterestte Japandi tarzi dekorasyonu arastirin derim.


  • sopiro  (09.07.22 05:32:12) 
Direkt ikeadan doseyin derim. Ben oyle yapmadigima pismanim


  • nax  (09.07.22 14:38:18) 
Neden pişmanlık yaşadınız? Doğtaş vb pişmanlık mı?


  • hede hodo  (09.07.22 14:42:25) 
Evi ikeadan döşemeyin demeye geldim. Tek tük parça alabilirsiniz ama çoğunluğu ikeadan döşenmiş evler tarz değil ucuz fason üretime benziyor. İkea pek kaliteli değil zaten. Minimalist İskandinav stilinin ucuz repliklası. Ben enzadan almıştım koltuğu ve memnum kaldım. Beyaz eşyayı Beko’nun çok karmaşık olmayan Beko modellerinden seçtim. Perdeyi black out denilen güneşi engelleyen yumuşak bir renk aldım, toz mavi gibi.. halıyı en sona bırakmıştım çünkü ev fazla sade olursa renkli halı ile hareket katabileyim diye.


  • ya volna  (11.07.22 09:47:52) 
acele etmeyin, zamana yayın. ilk etapta mecburen alınacak beyaz eşya için siemens'ten şaşmayın derim. İkea gerçekten kalitesiz, o bütçeye daha dayanıklı mobilya alabilirsiniz. Blackout perde şart. Önce klima(lar)ın yerini saptayın, odaların dekorasyonunu ona göre yapın. hayatta size neyin huzur verdiğini düşünün. Mutfak masasında uzun sohbet mi, salonda tv karşısında takılmak mı. en çok nerede yaşayacaksınız dekorasyon bütçesini o alana ayırın. beyaz ışık/sarı ışık, hangisi size huzur veriyor? tavandan aydınlatma mı tercih edersiniz, duvardan yansıyan ışık mı seversiniz, aydınlatmayı ona göre ayarlayın.


  • evaluna  (22.07.22 11:58:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.