[]

Bu iki A3'den hangisi ?

1 )www.bigmotoringworld.co.uk

Avantaj : Sedan, baya dolu bi araç adaptif cruise control, koltuk ısıtma, s-line paket, kırmızı renk şık duruyor, otomatik.

Dezavantaj.: 2014 model km'ye çevirince 100 binde.

2 ) www.bigmotoringworld.co.uk

Avantaj : 2015 model, 15 bin mile ( 25 bin km ) daha düşük, beyaz ( bana göre )

Dezavantaj : Hatchback ( sedan daha şık sanki ), koltuk ısıtma yok, kırmızı kadar dolu değil, £2000 daha pahalı.

 
sedan bence. arabayı ömürlük almadığını düşünürsek daha dolu ve içine sinen sedanı tercih etmen lazım. hem de daha ucuz.


  • paintov  (08.07.22 00:04:38) 
reserved yazıyor artık kırmızıda :)

teşekkürler tek yorum yapan sizsiniz gönüller bir oldu..
  • hayati cozemeyen adam  (08.07.22 00:17:38) 
ben bu versusta bo$ olmasina ragmen beyazi alirim, cunku;

1 - kirmizi arabayi tahminim satmasi zor olur, siyah beyaz renkler daha kolay satilir. 2 - kirmizi araba daha cok ilgi ceker, o da polis ceker.
3 - kirmizi arabanin tahminen sigortasi daha yuksek cikar renginden oturu.
4 - kmsi daha dusuk olan arac hep daha avantajlidir satarken.
5 - hatchback benim daha hosuma gidiyor.
6 - arabanin bos olmasi bence buyuk sikinti degil cunku araba doldukca problem cikartma olasiligi artiyor, sensorlerin kameralarin fiyatlari ucuk.
  • cooperr  (08.07.22 04:27:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.