[]

Nemruta nasıl çıkılır

Merhabalar, önümüzdeki hafta nemruta gitmeyi düşünüyorum ınternetten araştırdigimda gün doğumu ve gün batımı için turlar olduğunu gördüm ama sadece gidip gelecek servisler var mi bulamadım.

Gün doğumu veya batımı istemiyorum çok zamanım yok heykellere kadar çıkıp daha sonra dönmek istiyorum bunun için servisler var mı? 1.2 motor araçla cikilabilir mi yükseklik nasıl. Çıkıp inmek ne kadar sürer.

Teşekkürler.

 
Servis yok. Araçla gitmen lazım. Adıyaman tarafı Malatya tarafına göre biraz daha kolay. Malatya tarafı hem daha dik, hem arabayla gidilen yol daha kötü hem de yürümen gereken mesafe daha fazla.
Malatya tarafı için söylüyorum; merkezden Nemrut'a en az 1,5 saatte gidersin. Geliş te bir o kadar. 1 saatten fazla da yukarıda geçirirsin. Müze kart yanında olsun.
Her şeye rağmen görmeye sonunda kadar değer.
  • etna  (06.07.22 19:58:27) 
Ben adıyaman tarafından 1.2 arabayla çıkmıştım. Yol güzeldi. Hatırladığım kadarıyla park ettikten sonra 10 dk falan yukarı yürümüştük. Ağustos ayında hava soğuktu (Gün doğumu).


  • piotr  (06.07.22 21:31:05) 
Kahtadan gidicem, kahtadan ne kadar sürer ve dediğim gibi 1.2 arac cikabilir mi acaba


  • karaden  (06.07.22 22:04:07) 
Kahta'dan turlar oluyor. Gündüz turu daha az olmakla birlikte yine bulunur. Yol 40 km civarı ama hem rampası hem virajı bol. Arabayı yormaya değmez.


  • cekcekli  (07.07.22 00:04:33) 
Yol da nemrut Dağı tepesi kadar keyifli ve manzaralı. Dağın girişine kadar geliyorsun arabayı park edip içerideki ring servislerle tepeye çıkıyorsun. Sonra da yürüme kısmı başlıyor. Görülmeye değer bir yer. Rampaları da abartılı değildi bence. Egea kiralayıp gitmiştim ben


  • hasmetizm 2046  (07.07.22 09:54:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.