[]

yurtdışından iş bulanlar nasıl buldunuz

türkiyeden remote ya da onsite iş bulanlar nasıl ve nereden buldunuz

amerikadan remote iş bulmak zor deniliyor

ne tavsiye edersiniz

SAP ve Salesforce developerım

Teşekkürler

 
linkedin. salesforce cok fazla pozisyon var bence rahatlikla bulursunuz. sertifikalar da onemli.


  • check minus  (06.07.22 10:45:23 ~ 10:45:43) 
Abd'yi bilmiyorum ama avrupa'da is bulmak cok zor degil. Linkedin yeterli bana kalirsa, diger platformlarda da vardir bisiler elbette ama linkedin is goruyor tek basina.


  • fakyoras  (06.07.22 12:38:04) 
Linkedin + 1

Cogu firma ilanini baska bir yere de koysa bir kopyasini veya orjinal ilanin linkini mutlaka Linkedin'e koyuyor.

Ayrica Linkedin uzerinden ilanlara basvurdukca her ulkede senin sektorunde hangi is bulma siteleri daha populer gorebiliyorsun. Bunun disinda yine basvuru yaptikca senin alanindaki headhunter hesaplari fark etmeye baslayacaksin. Onlari da ekleyip mesaj at.
  • cleric  (06.07.22 12:46:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.