[]

Doktorlar ve sağlık çalışanları, Crocs'un kaç tanesi makbuldür?

Kız arkadaşım asistan doktor, doğum günü hediyesi bakıyorum da Crocs mu alsam dedim işine yarar epey. Kendisinde bir tane var ama her gün her gün giyilir mi? Sizde kaç tane var? İyi bir hediye olur mu? Olur diyenler için de ikinci soru, kız arkadaşımın crocsu lacivert, hangi renk alayım? Genelde scrubs giyiyor koyu renk.




 
saglik calisani degilim ama crocs almaya kararliysaniz "literide" tabanliya bakin.


  • 65 derece  (06.07.22 10:41:15) 
Koyu renk giyiyorsa yine koyu renk alabilirsiniz bence açık renk sırıtır. Crocs üzerine böyle pin’ler satılıyor, asistanlar onları terliğin üzerine yapıştırıyor, onlardan da alın manalı, sizden geldiği belli olan :)


  • damba  (06.07.22 13:05:16) 
Benim asistan arkadaşlarımın birden fazla var bu arada,


  • damba  (06.07.22 13:05:47) 
doğumgünü hediyesi olarak mevcutta sahip olduğu bir şeyi almayın istersiniz.


  • benaslinda  (06.07.22 13:23:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.