[]

kpss'yi sallamamak mantıklı mı?

muhendislikten yeni mezunum. kpss'den alımı çok dar bir bolum olsa da bir puan cebimizde dursun diye sınava başvurdum ama hepsi bu. temmuz sonu tek sınava (genel kültürgenel yetenek sanırım) gireceğim.

şimdi durum şu, hiç çalışmamak mantıklı mı? nasıl bir profilim bu konuda derseniz guncel ornek:

nisandaki alesten (0 çalışma, çok ciddiyim) 72 sayısal 74 sozel ea puan (30D 7Y sayısal D32 Y8 sozel)

ekşide başlığı okuyunca bir tedirgin oldum, bakmak gerek illa ki ama sınavdan niyeyse hiç çekincem yok. her daman için turkçe tarih coğrafya sınav performansım idare eder olmuştur, dersten bağımsız severim.

ne dersiniz? çalışmadan bir 70-80 bandında alır mıyım yoksa kpss ales'e benzemez tokatlar mı? her türlü cevap bekliyorum.

 
Bence mantıklı. Çünkü mühendis olarak devlete girmenin hiç bir avantajı yok. Özel sektörde çok daha iyi şekilde tutunabilirsin.

Ayrıca Alesten düşük almışsın. Ben de hiç çalışmadan 98 almıştım ama diğer mühendis arkadaşlar içinde de 90 aşağısına düşen olmadı. Mühendis insan min 90 alır zaten.
  • Gradient_tabanlı_mor  (05.07.22 23:45:57) 
Mühendisim. 70 80 işe yaramıyor bizim bölümde. 90 üzeri gerekiyor. Ben özelde çalışmama rağmen Kpss çalışıyorum. Sen de çalış.


  • dissendium  (06.07.22 00:06:09) 
Mühendisim, istifayı verip kpss çalışıyorum 7aydır
Bir ay kalmışken elinden geleni yap derim belki istediğin işi bulamayacaksın belki para vermeyecekler. Elinde puan olur.
Yeterli puan alamazsan düz memurlukta bir seçenek.

Kpssnin tarih coğrafya vatandaşlık içeriği var bu kısımda biraz zorlanabilirsin.
Bazı kilit bilgiler var soru çözmediysen o an yorum yapamayabilirsin
  • kararsızataletfilozofu  (06.07.22 00:21:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.