[]

Kadıköy Belediyesi

Kadıköy Belediyesi Kadıköy ile pek ilgilenmiyor mu? Kadıköy'de gördüğüm çoğu kilise atıl durumdaydı. Ne bir tanıtım, ne giriş imkânı, çok bakımsızdı. Beyoğlu hiç öyle değil. Yollar çukurdu hep. Anlam veremedim.




 
Kiliseler bakımlı mı bakımsız mı bilmiyorum ama genelde garanti görülen, kale olarak görülen yerlerde belediyeler salıyor. Kadıköy belediyesini ben de başarısız buluyorum.


  • mg3929  (05.07.22 13:18:35) 
Sen kilise diyorsun 3 senedir yanmayan sokak lambalari var.
Lambanin kafasi komple kopup dustu bakmiyorlar.

Yollara bu ara asfalt dokmeye basladilar ama daha kotu oldu. Ortaya dokup geciyorlar yandaki arabalar dururken.
  • divit  (05.07.22 13:38:32) 
Kiliseler vs kültür bakanlığına bağlı olabilir. Eğer öyle ise bu Beyoğlu'nda neden bakımlı kadıköy'de neden bakımsız olduğunu açıklar.


  • elvan abeyiylegezse  (05.07.22 13:39:59) 
Abi bunlar bütçeyle olur tadilat için CHP'ye bağlı bir belediye devletten ödenek istese alamayabilir AKP'ye bağlı belediye isterse daha rahat alır. Aynı şekilde Kültür Bakanlığı da CHP'ye ait bir belediyeye böyle bir hizmet vermek isteyebilir ya da sürüncemeye bırakır, AKP'ye ait bir belediye bu zorluğu çekmez, bunlar hep siyaset.

Ekleme yapayım: "Böyle olmuştur" demiyorum tabii "Böyle de olabilir" diyorum, ihtimal yani.
  • Kaleci Saçlı Forvet  (05.07.22 13:51:41 ~ 14:10:05) 
boş tabure koysalar %80 oy alacakları bir yere yatırım yapmalarını bekleme.
bu iş tüm partilerde böyle. o ilçedeki yerel yandaşları besleme üzerine kurulmuş bir düzen.

  • astronom bey  (05.07.22 15:34:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.