[]

Giriş Seviyesi Kahve Öğütücü

Ne önerirsiniz?

Şunlar için ne dersiniz mesela?:

Tchibo Manuel Kahve Değirmeni, Çelik, 21x5 cm
www.amazon.com.tr

Fakir Aromatic Kahve Baharat Öğütücüsü
www.amazon.com.tr

HARIO MSS-1DTB Mini Plus Seramik Kahve Değirmeni
www.amazon.com.tr

Ya da motorlu bir model mi olsa?

Not: Sitede aradım ama kahve öğütücü için değil de kahve makinesi için sorulmuş sorular var sadece.

 
Bundan 2-3 yıl önce şu giriş seviyesi makine 900-1200TL civarıydı:
www.amazon.com.tr

Alabiliyorsanız bunu alın uzun yıllar kullanırsınız.
Fakir bıçaklı bir öğütücü, kesinlikle kahve için kullanılmaz. Öğüttüğünüz kahvenin bir kısmı un gibi olur, bir kısmı koca koca parçalar halinde kalır, dengeli bir öğütüm olmaz.
Verdiğiniz linklerdeki en mantıklı olan Hario.
  • gallienus  (04.07.22 20:19:22 ~ 20:20:12) 
Bıçaklı ögütücü güzel olmuyor +1
Bir kısmı filtreden geçiyor ve bulanık bir kahve demleniyor. Eğer yüksek fiyatlara çıkamam dersen manuel değirmen bıçaklı öğütücülerden daha iyi. Biraz uğraşırsın o ayrı.

  • himmet dayi  (04.07.22 20:33:59) 
HARIO MSS-1DTB size yeter de artar bile. Ben yıllar önce aldım. Hala bir tek bunu kullanıyorum. Üst segment elektrikli olanlardan da var. Ama ben yine hala bunu kullanıyorum. Manuel olanının kahvesi sanki daha lezzetli oluyor gibi


  • limonlu eksi  (04.07.22 20:36:03) 
Hario olani bi al. Bir sure kullan. Bi bak bakalim taze cekilmis kahve sana gore mi. Yani farki gorebilecek ekstra efor ve vakit kaybina deger diyecek misin. O zaman orta seviye bir elektrikli degirmen alirsin


  • floydian  (04.07.22 21:09:48) 
Encore derim, www.petracoffee.com'dan bakabilirsiniz. Oradaki modeli kullandım, memnundum. Ancak fiyat uçmuş :(


  • dreamnesiac  (04.07.22 22:09:10) 
fakir'inkinden var 1 yılı aşkındır kullanıyorum. memnunum.


  • dedim ben sana  (04.07.22 23:23:04 ~ 23:25:43) 
Hario al, sararsa timemore c2. Hario ile espresso yapamazsın, timemore ile çok memnun etmez. V60 için hario denemedir, c2'de tatmin eder.


  • Bruce  (04.07.22 23:48:28) 
Hala üretiliyor mu emin değilim ama delonghi kg79. Espresso için kullanmayacaksanız, çok ince öğütemiyor.


  • inheritance  (04.07.22 23:49:18) 
tchibonun aynı modelinden var, 2 kişilik double espresso yapmak istersen en az 10 dk çevir, çevir öğütmen lazım. bir ara sağ omuz bölgesinde sırtım ağrıyordu sınra fark ettim günde 4-5 kahve yapınca kol artık dayanmıyor.

bu değirmenler günde 1 en fazla 2 kahve içiyorsan olur. daha fazlası sıkıcı ve yorucu oluyor.
  • orpheus  (05.07.22 02:31:18) 
Bende manueli var markasiz olmasina ragmen prolarla ayni performansta ama kol yoruyor, bi ara markasiz elektriklisini kullandik.

Simdi gidip cekilmis aliyorum.
Yarim kilo cekirdek 1 senedir kenarda bayatladi cöpe gidecek kimse cekmekle ugrasmak istemiyor, kahve hobin yoksa bunlara hic girme.
  • divit  (05.07.22 10:13:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.