[]

Adres belirtmeme cezası

Nedir bilen var mı ? 2 senedir belirtmedim. Kaçlık olurum veznede?




 
2 senedir bildirmemiş gibi yapmayın, şimdi yeni bir yöntemle bildirin ve kaydolun. İnşallah aradaki 2 senelik boşluğu sormazlar.


  • John Bloor  (04.07.22 16:44:11) 
Ben de öyle düşünüyorum da sistemde ceza çıkar heralde. Senin burda kaydın kuydun yok hayırdır derler gibi geliyor


  • ismim ibrahim  (04.07.22 16:51:27) 
Boşluk var. 2019 kasımında evi boşalttım. Yeni kiracı ikametini oraya aldırdı. Ben de ailemin yanına geldim ama ikametimi ailemin yanına aldırmadım. Yani yanlış adres beyanı yok fakat 2 senedir adres kaydım yok


  • ismim ibrahim  (04.07.22 17:01:01) 
Sistemde ceza çıkmaz bence. Memur dikkatliyse o fark eder. Sen de böyle dersin: Allah allah nasıl olur? Vardı benim kaydım ya. Allah allah, işte orda. Ailemle yaşıyordum. Bir hata mı oldu acaba? Vardı benim. Kim sildi beni.


  • nickini vermek istemeyen uye  (04.07.22 17:24:22) 
memurlar genelde idare ediyor ceza yemeyeceğiniz şekilde kaydediyorlar


  • red g  (04.07.22 22:14:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.