[]

Saç Kurutma Makinesi

Arkadaşlar selam.

Sadece saç kurutma amacıyla (fön falan çekilmeyecek) bir makine alacağım ama yorumlar aklımı karıştırdı. Kuaför tipi olanlar önerilmiş ama gereksiz yere saçımı yakmak istemiyorum onlarla. Sonuçta fön çekilmeyecek. Siz ne kullanıyorsunuz? Xiaomi çıkarmış mesela bunu deneyen oldu mu?

Aradığım kriter dayanıklı olması. Birkaç senede bozulmaması.

 
Philips BHD350/10 modeline bakabilirsiniz. Hatta raks vs. markalar da olabilir yani makinaların genelde arkalarındaki fanlar bozulur, başka bir şey olmaz ki o da tamir edilebilir.


  • giovanne  (04.07.22 10:06:45) 
yillardir braun kullaniyorum hic bir sorun ile karsilasmadim. sadece kurutma amacli kullanacaksaniz braunda basit modellere bakabilirsiniz.


  • 65 derece  (04.07.22 10:36:32) 
Kuaförün gazıyla kuaför malzemesi satan bi yerden almıştım,markayı hatırlamıyorum..1 sene bile dayanmadı.Sonra philips aldım uzun yıllardır kullanıyorum.Bence kuaför tipi olanlar bizim banyolardaki buhara,neme dayanıksızlar.


  • arenas  (04.07.22 10:52:21) 
abi zaten bozulmaz kolay kolay. ben 4-5 yıldır sinbo marka aşırı dandik bir şey kullanıyorum hiçbir şey olmadı. bozulur tabii de onun hangi modelde markada olacağını bilemezsin zaten.

philips küçük ev aletlerinde iyi oluyor ben olsam philips alırdım.
  • floydian  (04.07.22 13:01:16) 
kuaför tipi etap almıştım.
yere düşürünce motoru bozulmuş .
360 liraya satılan makinanın tamirine 180 lira istediler.
yerine dandik bir arzum aldım. hava üflemesi ciddi farkediyor, kuaför tipi makinanın üflediği havanın 3 te birini falan üflüyor sanırım.
  • oz suser  (04.07.22 18:57:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.