[]

Belediyelerin şakacı twitter hesapları

Belediyelerde bu saçmalığı yapmak için birilerine maaş ödenmesi bana çok saçma geliyor. Mesela datça belediyesi twitter hesabına bakıyorum cringe kelimesini damarlarıma kadar hissediyorum. Adam herkese sırayla laf yetiştirmiş mentionlarda falan. Bu saçmalık son bulacak mı yoksa millet bu işi gerçekten seviyor mu? Mesela size sempatik geliyor mu bu hesaplar?




 
Olsa da olur olmasa da ama hakkında düşünüp sonrasında kin güdecek kadar üstüne kafa yorduğum bir konu değil, çok canımı sıkarsa engellerim geçerim karşıma çıkmaz bi daha.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (03.07.22 23:40:02 ~ 23:41:33) 
benim hiç hoşuma gitmiyor. ilk kim başlattı bilmiyorum ama puh size demiştim. hala da diyorum. sanki işini kusursuz yapıyor da şaka yapmak, şirinlik yapmak eksik kaldı.


  • IncredibleMau  (04.07.22 00:17:10) 
PR bu demek, belediyeler halkla ilişkiler ekibi tutmazsa, halkın nabzını tutup bi şekilde görünür olmazlarsa bir sonraki seçimde oy alma ihtimalleri baya düşük. akp belediyeleri bu konuda çok iyi mesela, hayatında istanbul dışına çıkmamış, boğaz görmemiş ev hanımlarını otobüse doldurup tek kuruş istemeden şehir içi şehir dışı gezdiriyorlar, dışarıdan bakınca israf gibi geliyor ama baktığında o insanlar akp diyor başka bir şey demiyor.


  • roket adam  (04.07.22 00:49:45) 
Bana o tip hesaplar inanılmaz samimiyetsiz geliyor. Aynı şekilde siyasetçilerin z kuşağına yaranmak için yaptığı şakalarda bir o kadar itici geliyor. Herşey iç içe geçmemeli. Bazı şeyler profesyonel düzeyde kalmalı. Siyaset siyasette kalmalı. Belediye belediyeciliğini yapmalı.


  • mysticriver  (04.07.22 02:24:37) 
Bir belediye olarak işini düzgün yapıyorsa beni rahatsız etmiyor. Özellikle turistik beldeler için iyi bir tanıtım aracı olduğunu düşünüyorum (bana hitap etmiyor ama geniş bir kitleye çekici gelebilir).


  • fotrsapka  (04.07.22 10:35:26) 
datca belediyesi twitter da vakit gecirdigi kadar is yapmis olsaydi keske.


  • tadellesever  (05.07.22 02:41:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.