[]

LG Smart TV'de Amazon Prime Video

Normalde laptoptan izliyordum ama bu sefer TV'den izleyeyim dedim. Odamda 10 senelik bir LG Smart TV var. Netflix, Beinconnect vs aplikasyonları var, onları rahatça izliyorum ama Amazon Prime'ı bulamadım bir türlü. Aynı sorunu yaşayanlar var mı? Nasıl çözebilirim?




 
10 yıllıkta Netlflix ve Beinconnect'i bulman bile oldukça iyi. Bende 6 yıllık bir model var Spotify, Disney+, S Sport falan hiçbir şey yüklenmiyor. Netflix ve Bein var bende de ama şu yeni çıkan Xiaomi Stick 4K modelinden aldım (mi stick değil, yenisi). Her şey var üstelik aşırı hızlı. Tavsiye ederim.

edit: bu arada sadece spotify yükleyebilmek için hem LG servis ile hem de Spotify müşteri hizmetleriyle görüştüm. Ancak yüklemenin bir yolunu bulamadım.
Sadece Amazon Prime yüklemek istiyorsan marketteki 'tüm uygulamalar' kısmına bir bak. Orada varsa vardır. Adı 'Prime Video' bu arada. Amazon yok.
  • himmet dayi  (03.07.22 21:32:30 ~ 21:48:07) 
her uygulama her tv için çıkmıyor. o smart artık okdr smart değil.ekstra seçenek telefona amazon prime yükle telefonu tv ye bağla muhtemelen telefon ile eşleşiyordur tv


  • kendicoplugundeotenhoroz  (03.07.22 23:37:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.