[]

Airpods pro

Merhaba, uzun süredir standart airpods 2.nesil kullanıyorum ve mikrofon cortladı. Kulaklıktan her anlamda çok memnundum bir kere bile düşmedi tam oturuyordu kulağıma vs ara sıra mikrofon sorunu yaşıyordum sadece karşı taraf ses çok net değil diyordu ve finalde cortladı.

Neyse şimdi mecbur yenisini alırken madem öyle pro alayım dedim, fakat bilindiği gibi kulakiçi. Benim gibi airpods 2.nesilden çok memnun olup kulakiçi pro'ya geçip memnun olan / olmayan var mı ? 10 sene önceki kulakiçi deneyimlerim tam faciaydı ( slikonun zırt pırt düşmesi vs ) fakat apple yaptıysa yapmıştır diyorum.

Değer mi, pro mu alayım?

 
Ben yalnızca Pro kullandım, öbürlerinin şarj ömrü vb az geliyordu, onları bilemiyorum.

Ben 1 aydan kısa bir süredir kullanıyorum, ses kalitesinden çok memnunum, mikrofonda da sorun yaşamadım hiç. Silikon da sağlam bence gayet. Beni deli eden şu oldu: Kutuyu sadece adaptörle duvardan şarj edebiliyorum, bilgisayarlardan şarj olmuyor. Teknik servisle görüştüm, test edildi, yeni kutu geldi, gene aynı. İşin garibi Macbook'larda şarj ediliyor, Windows tabanlı cihazlarda no no. En son bu şekilde kaldı. Başka Pro kullanıcısı var mıdır benzer durumda, merak ediyorum.
  • dreamnesiac  (03.07.22 15:01:55) 
ekşide şöyle bi entry var

'' kulağa saplanan tip kulaklığa geçerek kendini bitirmiş projedir. millet şuna nasıl dayanıyor anlamıyorum. hayır 2 bin liralık kulaklığı kulağına saplayıp kulak kiri dolduracak millet. iğrenç. eski tip kulak içi kulaklıklar harika cidden. ''

buna katılıyor musunuz ? yani beni biraz da bu korkutuyor. kirleri arkaya ittirip tıkanma falan yapmasın :/
  • hayati cozemeyen adam  (03.07.22 15:04:35) 
yani gurultu engeleme esas sebebiniz degilse Pro olmayan (silikonsuz) da var, hem biraz daha ucuz hem daha sonra cikti ona bakin. Pro'nun tek farki noise cancelling olmasi.

buyrun karsilastirmasi: www.apple.com
  • supergirl  (03.07.22 15:57:49 ~ 15:59:11) 
@hayati cozemeyen adam
Ben kullandığım sürede öyle bir sorunla karşılaşmadım. Diğer kulaklıklar da kulağa tam oturmadığı için düşecekmiş gibi geliyor bana :)

  • dreamnesiac  (03.07.22 16:13:36) 
Ufak bir not; pro’da kulak kiri kulaklığın içine ulaşmıyor, çıkarılabilir olan silikon parçaların içinde ağ gibi ince bir malzeme var. Uçları çıkarıp temizleyebiliyorsunuz.


  • orient blue  (03.07.22 16:30:43) 
@orient blue

teşekkür ederim, beni endişelendiren kulaktaki kirleri geriye itmesiyle beraber kulak tıkanıklığı yaratır mı düşüncesi. pamukla temizlerken dahi çok dikkatliyim çünkü, bu da airpods 2 gibi ucunda durmuyor sanırım içine giriyor biraz.
  • hayati cozemeyen adam  (03.07.22 16:48:47) 
ben AirPods 1'den pro'ya geçtim. kesinlikle farklı kulaklıklar ve kesinlikle herkese göre değil. pro'yu daha az kullanıyorum çünkü düz airpods'u tek kulaklık olarak bütün gün takıp kullanabiliyordum, telefonla konuşurken de daha iyiydi, ama pro'nun o silikonu bi tık daha zorluyor beni açıkçası. pro'nun benim için tek artısı gürültü engelleme, o da satın alma sebebimdi zaten ama bu sebepten çok fazla kullanamıyorum.

mutlaka bir kere dene derim.
  • roket adam  (03.07.22 22:24:13) 
uzun yıllar AirPods 2 kullandıktan sonra AirPods Pro'ya geçtim. İlk birkaç gün galiba pek rahat değil dedim, sonra geçti. Aşırı alıştım ve çok memnunum. Bir yıldan uzun bir süre oldu.
Şimdi AirPods 2'yi taktığımda bi garip geliyor.
Gürültü engelleme özelliğini çok az kullanıyorum, olmasa da olurdu ama ses çok daha net duyuluyor.

Değer, pro alın.
(Elbette herkesin huyu da kulağı da biraz farklı. Kimisi parmak arası terlikle çok rahat ediyor, kimisi hiç kullanamıyor. Şansınız olsa da bir arkadaştan alıp hiç değilse 10-15 dakika taksanız daha iyi olurdu.)
  • michael_knight  (04.07.22 15:41:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.