[]

telefon sorusu - samsung a52 mi, a53 5g mi?

tüm özelliklerin karşılaştırma linki aşağıda:

www.epey.com

aralarındaki fark yaklaşık 1.500 lira, a53 daha pahalı ve 1 yıl daha yeni bir telefon.

a53'te artı olarak 5g var. onun dışında bazı işlemci vs. farkları var. a53'ün kutusundan şarj aleti çıkmıyor ve kablolu kulaklık girişi yok.

a53'e 1500 lira fark vermeye değer mi (7.900 lira)? yoksa a52 alıp geçeyim mi (6.400 lira)?

muhtemelen son kez soruyorum, zira vaktim kalmadı. bugün gidip alacağım. yardımcı olursanız sevinirim.

 
A52s al bence

Hem 5g var hem fiyatı ikisinin arası hem de işlemcisi son çıkan a53den daha iyi
  • freebird5406_2  (03.07.22 11:15:19) 
üstteki 's' önerisini bilmiyorum, gerçekten iyi olabilir. ama başıma silah dayayıp "sadece bu ikisi arasından birini seç" deseler a52'yle yetinirdim ben. aralarındaki fark ahım şahım bir şey değil.


  • xiduyuru  (03.07.22 12:24:04) 
A53 4 yıl daha güncelleme alacak bunu da düşün. Geçen ay aynı ikilemdeydim eşime a53 aldım


  • necromayhem  (03.07.22 18:18:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.