[]

Mutfak dolabında kapak olmayan yere kapak yaptırmak

Resimdekine benziyor benim mutfak. Görüyorsunuz tam köşede kapaksız bir yer var. Oraya erişmek için lavabonun altından sağa elimi uzatıyorum. Ama benim kapaklar daha geniş olduğu için çok uzanmam gerekiyor.

www.kayapimobilyadekarasyon.com

Oraya kapak yaptırmak İstanbul'da ne kadara mal olur? Kiracıyım, çok masraflıysa uğraşmayacağım.

 
O tarz köşelerde menteşe takılacak yer olmuyor genelde.. Sizinkinde var mı? Bilgi veren olabilir ama bana göre kiracıysanız hiç uğraşmayıp sürgülü ya da tekerleki raf ile idare edebilirsiniz.


  • jepa  (02.07.22 21:26:08) 
Orası sağdaki kapak ile köşeden bitişik oluyor, yani öyle yapılabilir.

Şöyle: images.app.goo.gl
  • kibritsuyu  (03.07.22 08:07:54) 
Şu menteşeden 3 tane alıyorsunuz . iki kapağı bunlarla birleştiriyorsunuz .
Sonrasında tam köşede bir dikme indirip normal kapak menteşelerini oraya monte ediyorsunuz.

www.hirdavatim.com.tr

kapağın ağırlığına göre ortadan yeni aldığınız menteşelerin oradan bombe yapabilir, mıknatıs veya çıt çıt plastik kilit ile sabit tutmanız lazım .

@kibritsuyu sağdaki kapak ile birleştirmiş, ben soldaki kapak ile birleştirmeni öneriyorum.
  • janavarorion  (03.07.22 09:40:59 ~ 09:41:19) 
o menteşelerle olmaz, çünkü o menteşelerle olması için, menteşeleri kapağın dışına vidalamanız gerekir, dolap kapalıyken dışında menteşe görüntüsü hoş değil.

katlanır dolap kapağı menteşesi diye arayacaksınız. sol taraf sabit veya sağ taraf sabit olabilir, mutfağınızın şekline ve tercihinize göre karar verebilirsiniz.
  • kibritsuyu  (03.07.22 13:27:32) 
encrypted-tbn0.gstatic.com

Demek istediğim bu şekilde. Ray mekanizması yerine, sabit durmadı için çı çıt plastik tavsiye ettim
  • janavarorion  (03.07.22 18:39:54) 
Kapak yok, peki gövde malzemesiyle mi kapatılmış? Sunta MDF gibi, yani kapak takmadan önce bu gövde parçasını sökmek gerekecek mi?

Yeri net görmek lazım, detaylı foto çekin atın ben yardımcı olurum. Tek başına bağımsız bir kapak da olabilir, köşe menteşe ile de 2 kapak birleşebilir.

Ama gövde buna müsait mi bakmak lazım.

İstanbul'da membran kapak fiyatları m2'si 450-500 TL
  • John Bloor  (04.07.22 16:39:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.