[]

Kayseri- Lokanta - Yapılsa iyi olurlar

Merhaba,
Yurtdışından gelen misafirler ile beraber ben de Kayseriye gideceğim. Şehri çok bilmiyorum.
Bu arkadaşları 3 gün akşam nerede yemek yedireyim sizce? İçkili lokanta var mı? Yİçkili olmasa da mutlaka burada şunu yiyin diyeceğiniz yerler neler?
İş çıkışı, beraber, 18:00 dan sonra git bak, gez, gör dediğiniz yerler var mı şehir içinde? Araç yok.
Şimdiden teşekkürler.

 
Elmacıoğlu İskender güzel. Şık ama biraz tuzlu.
Kaşık-La vardı yöresel yemekler için, duruyor mu emin değilim.
Kayseri Mantısı, Yağlama, İskender, Develi Cıvıklısı yiyebilirsiniz.
Kayseri'de gez-gör denecek çok yer yok. Kaleiçi, Hunat gezilebilir.
  • mustafakesekci  (02.07.22 17:04:07 ~ 17:06:02) 
Kayseri yemek icin büyük bir hayal kırıklığı.

Elmacioglu iyidir gene de.
  • xiii  (02.07.22 17:37:04) 
Kaşık-la'yı ısrarla tavsiye ederim. otogara yakın.
Elmacıoğlu abartılmış bir balon.
Erciyes diyecektim ama araç yoksa zor.
  • etna  (02.07.22 17:45:13 ~ 17:46:14) 
Cevaplar için teşekkürler. Yurtdışından gelenleri götürebilecek içki servisi yapan restoran var mı? Düzgün bir yer tabi.
Teşekkürler

  • Ruprect  (02.07.22 20:53:51) 
Son sorunuza cevap olarak radisson blue, wyndham grand gibi otelleri araştırabilirsiniz. Çok net bilmiyorum sormanız lazım.


  • sevilen progressive türkücü  (02.07.22 21:36:04 ~ 03.07.22 12:26:28) 
Mantı ve yöresel yemek çeşitliliği, iyi lezzet konusunda Çemen's Gurme, yabancıların ve gurmelerin tercih ettiği ve olumlu geri dönüşlerin olduğu yer. Alkol ve ortalama yemek için seçenek yok nerdeyse, mecburen Holiday Inn in altındaki Big Chefs


  • take stay  (03.07.22 11:27:12) 
Bağdat Pöç Tandıra gittim, lezzetli, parasını hak ediyor. Teşekkürler.


  • Ruprect  (01.08.22 11:30:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.