[]

İki aylığına internet gerekli hangi internet firmasını tavsiye edersiniz?

Turknet, şok net(market olan), milenicom, vd.

Ne tavsiye edersiniz?


 
Türk telekom yazlık internet de incelenebilir, eğer bir daha kullanmayacaksanız dönem sonunda iptal etmeniz gerek yoksa seneye aynı tarihte devreye girer.


  • atom karincanin torunu  (01.07.22 13:02:00) 
Türknet, taahhütsüzdür ve altyapıya göre maksimum mbps hız verir


  • dembrayage  (01.07.22 13:13:38) 
bana da 2 aylığına lazımdı şok'tan aldım. 2 gün sonra gelip kurulum yaptılar. hızı sorarsan süründürüyor. upload lazımsa çıldırırsın. download 7-9 mb arası gidip geliyor.


  • duster  (01.07.22 13:31:31) 
Internet kutusu

Baglanti ucreti yok. Telekom altyapisi. Fiyatlari da digerlerine gore makul. Inceleyin.
  • mr.goodcat  (01.07.22 13:46:36) 
ttnet geçen sene aylık yapıyordu ama bu sene min.6 ay yapmış. diğer alternatif taahhütsüz olarak türk net


  • chanandler bong  (01.07.22 14:17:19) 
Vodafone Simple cep telefonu paketini alın, 15gb limitli sanırım. Hotspot olarak kullanın.

Limit az gelirse tekrar satın alırsınız. Taahhütsüz.
  • alfired  (01.07.22 15:25:14) 
Milleni kullanıyorum. Geçişte bi iki ufak sıkıntı oldu ama şu an bir problem yok. 40-50 mbit ortalamayla kullanıyoruz. Ama TTnet bu firmalara kasti arıza çıkarıyor şeklinde komplo teorisi bir düşünceye de sahibim.


  • vaveylababa  (01.07.22 16:17:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.