[]

24 saat açık getir-banabi

getir ilk açıldığında en büyük özelliği 24 saat açık olması, gece yarısı atıştırma krizlerine cevap verebilmesiydi.
sonradan açılan banabi de aynı şekilde.

fakat covid döneminde getirilen sınırlamadan sonra artık 24 saat açık değiller anladığım kadarıyla.

ankara çankaya'da durum bu, şu anda getir de, banabi de kapalı mesela.
sizin bulunduğunuz yerlerde 24 saat hizmet veren şubeler var mı?
bölgeye, semte göre değişen bir şeydir belki ama bu durumda en büyük özelliklerinden birini yitirmiş olmuyorlar mı?

 
İstanbul Bostancı’da getir kapalı saat 1’den sonra , banabi 24 saat açık. Bence de en önemli avantajları gece çalışmaları. Burada banabi kullanıyorum gece çalışan gündüz uyuyan biri olarak.


  • not dark yet  (01.07.22 03:24:42) 
şuan bu saat değişikliğinin pandemiyle alakası yok. getir ve banabi tamamen bulunduğunuz adresteki depoya göre teslimat saatlerini kendisi belirliyor. örneğin benim adresimdeki getir ve banabi epeydir 24 saat açıktı ancak 1 hazirandan beri getir 08.00-01.00 banabi 09:30-00:30 arası çalışıyor.
bunun sebebi küçülmeye gitme, personel eksikliği veya bulunduğu konuma göre gece saatlerinde yeterli talep olmamasına bağlı.

  • debian  (01.07.22 03:37:47) 
pandemiyle alakası şu. pandemi döneminde "marketler şu şu saatler arasında hizmet verebilir" diye kurallar getirildi. hani sağlık bakanı çıkıp çıkıp açıklıyordu ya. bir ara marketlerin 19:00'da kapatıldığı bir dönem bile oldu. getir, banabi gibi kurumlar da buna dahil edildi. o kısıtlama dönemlerinde adamlar mecburen, yasa zoruyla dükkanı depoyu kapattılar. sonra da açmamak işlerine gelmiş olsa gerek.

kırkkonaklar'daydın yanlış hatırlamıyorsam. ben çankaya'nın başka bir semtinden, getir'in de banabi'nin de deposuna yürüme mesafesinde olan evimden bildireyim, burası da öyle.
  • kibritsuyu  (01.07.22 11:40:15) 
@kibritsuyu:

birlik'teyim.
benim de banabi deposuyla aramda bir apartman var.
bu devirde 24 saat açık bir yer olmaması büyük eksik aslında ama demek ki özellikle getir geceleri her yerde kapalı.
  • blatta hiberna  (01.07.22 11:48:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.