[]

goz kontrolu icin hastane

bir suredir ilac kullaniyorum.
sikayetlerim gecmedi.
retina filmi mi neyse iste retinama da baktirdim.
sonuc olarak damla ve suni goz yasi verildi.
gozluk numaramda artis olmus ama onemli degilmis.
eskisini kullan dedi doktor ama net goremiyorum.

dunya goze gitsem mi bir de?
zincirlesmis olsa da normal bi hastaneden farki yok mudur yoksa?
onun disinda onerebileceginiz yerler nereler?
ist avrupa

 
Hastane değil de doktor araştır. Eğitim ve araştırma hastanesi, üniversite hastanesi de dene mutlaka. İyi doktorlar olabiliyor.


  • dissendium  (30.06.22 21:12:39) 
Ben göz muayenesine hep dünyagöz etilere gidiyorum. Doktor standart bi muayenede bile uzun uzun ilgilenip sorularımı cevaplıyor. Etiler hastanesini tavsiye ederim.


  • mg3929  (30.06.22 23:10:14) 
Dünya Göz'e eskiden giderdim, epeydir gitmedim, son halini tam bilmiyorum ama karışık yorumlar var. Acıbadem Maslak olabilir.


  • dreamnesiac  (30.06.22 23:17:02) 
ben hem annemi hem babami yeditepe goz hastanesinde Sinan Tatlipinar'a goturdum. ikisinde de katarak ameliyati ve retinada problemler vardi. kendim de ona gidiyorum. cok ilgili ve cok bilgili.


  • 65 derece  (01.07.22 11:23:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.