[]

Sigortasız kaskosuz arabaya biner miydiniz?

Emanet araba ile?




 
yok ya binmem hayatta.


  • jelly bear  (30.06.22 12:57:23) 
Başta söyleyeyim emanet araba almam, ihtiyacım olursa arabam yoksa kiralarım, onun dışında tabii ki binmem öyle bir araya.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (30.06.22 12:58:33) 
Ben sigortalı, kaskolu araba ile kaza yaptım kendi düğünümde, araç sahibi burnumdan getirdi (7/7 karşı taraf kusurluydu arkadan çarptı), düğünde takılan takıların bir kısmını bozdurup tamirini yaptırmıştık o zaman.

Sen düşün ki bir de sigortasız, kaskosuz arabayı emanet olarak kullanırsan neler olur :) Aman diyeyim.

Ayrıca @Kaleci Saçlı Forvet + 1, Emanet arabaya binilmez.
  • solo  (30.06.22 12:58:56 ~ 13:00:20) 
93 model eski bir araba, yazmayı unutmuşum. Bizim araba sorun değil asıl karşı tarafı düşünerek sormuştum.


  • spackinq  (30.06.22 13:02:29) 
mecburi ise bir şey denmez ama keyfi ise emanet arabaya binmemek makbuldur. hele sigortasız kaskosuz sıkıntı.


  • marul hirsizi  (30.06.22 13:06:31) 
Bu devirde bırakın kaskoyu, trafik sigortasını, sınırsız İMM olmadan kendi arabanıza bile binilmez.

Hadi diyelim sizin emanet araba ucuz eski bir araba, araba sahibi arkadaşınız da "canın sağolsun lan, at uçurumdan aşağı senden değerli mi?" diyecek kadar size değer veriyor.

Ama trafikte milyonluk binlerce araba geziyor, suçun sizde olduğu bir kazada bunlardan birine yapıştırdığınızı düşünün. Yüzlerce bin liralık hasar çıktığını düşünün, büyük borç altına girersiniz.
  • John Bloor  (30.06.22 13:33:10) 
Sıfır araba aldım. Cebimde kasko yaptıracak ya da bulaşık makinesi alacak kadar para kaldı. Birini bu ay halledecektim, diğeri için bir ay sonra para gelecekti.

Bulaşık makinesini aldım ve ertesi günü takla attım. Araba perte yakın hale geldi.

Emanet arabayı zaten almam da kasko yaptırmadan direksiyona oturmam.
  • Mirket  (30.06.22 14:01:31) 
Emanet malın canı g.tünde olur diye boşuna denmiyor


  • mirty  (30.06.22 21:43:13) 
Emanet araba kesinlikle almam, sigortasız kaskosuz kendi aracıma bile binmem. istanbul'da 2 tane benle hiç alakası olmayan kazam var, hiç gerek yok.


  • roket adam  (01.07.22 09:45:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.