(3)
Harici batarya önerisi
Type-c çıkışı olan ve macbook ile ipad'i de şarj edebileceğim (macbook genelde şarj olmuyor gerçi, şarjının eksilmesini engelliyor) bir batarya arıyorum.20.000 mah ve üstü.4 sene öcne falan anker'den almıştım, ama şimdi type-c çıkışı olan bir modelini göremedim veya ben beceremedim.(type-c ile batar
Type-c çıkışı olan ve macbook ile ipad'i de şarj edebileceğim (macbook genelde şarj olmuyor gerçi, şarjının eksilmesini engelliyor) bir batarya arıyorum.
20.000 mah ve üstü.
4 sene öcne falan anker'den almıştım, ama şimdi type-c çıkışı olan bir modelini göremedim veya ben beceremedim.
(type-c ile batarya şarj oluyor, ama type-c ile çıkış vermiyor)
0
oyyy bu şahaneymiş ama fiyatı felaket tabi.
0
daha ucuza xioami'min pro 3 gibi bir modeli vardı, ama piyasada bulmak zor galiba. orijinallik kaygısı da oluyor tabii, çakması çok yapıldığı için.
0