[]

2 ay için buzdolabı kapatmak

selam 2 ay evde olmayacağım. elektrik şalteri, doğalgaz ve su vanadını kapatayım diyorum. saçma mı sizce? dolapta az bişey var. bitirebilirim.




 
Saçma değil, mantıklı bence.


  • kuehles blondes  (29.06.22 22:05:04) 
Fişi çekeceksen buzdolabının kapılarını açık bırak. Aksi taktirde koku yapar.


  • Mirket  (29.06.22 22:15:53) 
İçi boş olduğu sürece sıkıntı olmaz mirketin dediği gibi kapılar açık kalsın bir de gitmeden bir gün önce çekin ki donmus buz varsa erisin gitmeden evvel silersiniz


  • apocalipy  (29.06.22 22:28:56) 
Saçma değil. Kapılar açık kalacak şekilde bırakın +1


  • invictae  (29.06.22 23:04:52) 
mantikli tabi, bosaltin, elektrigi kesin, kapaklari acik birakin +n.


  • taurina  (30.06.22 00:10:27) 
kapı genelde kendiliğinden kapanıyor önüne bir sandalye koyun mutlaka


  • Mihendiss  (30.06.22 08:23:13) 
doğalgaz vanasını kapı dışından kapatmayın çok dikkat çekiyor. hırsızlara davetiye çıkarmayın. onun haricinde sıkıntı yok. ayrıca elektrik faturası okumaya gelen görevli şarteli mutlaka açar. abonelik aktifse şartel açık olmalıdır diye s.kimsonik bir kuralları var. muhtemelen evdeki standby cihazlardan da para kazanmaya çalışıyorlar.


  • t3hn0  (30.06.22 10:05:38) 
Sigortaları evin içinden, doğalgaz vanalarını da hem ocak hem kombi yanındaki vanalardan kapatın.

Su vanasını dışardan kapatabilirsiniz, zaten ne kadar kapatsanız da o namussuzlar tam kapanmıyor kaçırıyor illa ki.

Buzdolap kapakları kapanmasın diye önüne bir şişe vs bişey koyun mutlaka +1
  • John Bloor  (30.06.22 11:14:14) 
Çok mantıklı..elektrik çok pahalı


  • photo85  (30.06.22 19:20:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.