[]

Arabayla mı gidelim uçak / otobüs vs mi?

Merhaba, yıllık iznimizde marmarise gideceğiz; bilet alacağımıza (bilet; toplu taşımaya varış için taksi vs) arabayla gittiğimizde oralarda dolanır, farklı yerlere de geçeriz diye düşündük ama çok mu masraflı olur onu da bilemedik. Arabasız gittiğimizde yine mutlaka bir şeyler kullanacağız. Siz olsanız arabayla mı giderseniz alternatif seçeneklerle mi?

Güncelleme: tatilimizi arabayla yaptık hem gezdik, hem daha uyguna geldi, mis gibi oldu.


 
Ben kesinlikle arabayla giderim. Uçak ve otobüs biletleri arşa çıkmış. Tatil yerinde taksiyle falan uğraşınca benim tadım kaçıyor. Genel olarak arabasız tatil de kötü zaten.


  • mg3929  (29.06.22 17:50:55) 
İstanbul - Marmaris ise git gel en az 3500 tl yakıt. Kişi sayısı ile uçak fiyatını karşılaştırırım ben olsam.

Otobüsle hiç karşılaştırmam bile, onca yol çekilmez otobüsle, arabayla bile çekilmiyor.
  • John Bloor  (29.06.22 18:10:11) 
Marmariste gideceğiniz yerler, eğer güzel denize girmek istiyorsanız hep yarım saat 45 dk lık koylar. Arabasız çok zorlar.


  • physcos physcos  (29.06.22 18:12:56) 
Izmir net 3k yakti birde 1k kadar otoban ucreti, simdi gitsem direk ucakla giderim


  • eja  (29.06.22 18:26:31) 
arabasız tatile çıkılmaz .


  • jamswety  (29.06.22 18:47:36) 
arabayla gitmek için 3-4 günden fazla zamanınız olmalı. yoksa yolun yorgunluğuyla bir şey anlamazsınız. 3-4 gün ve altında tatil yapacaksanız, imkanınız varsa uçak ve kiralık araç. orada araba mutlaka olmalı.


  • gabe h coud  (29.06.22 19:45:37 ~ 19:46:05) 
Marmaris - Denizli arası fazla tutmaz. Mutlaka arabayla gidin.


  • ankarakecisi  (29.06.22 21:30:57) 
otobüsle kesinlikle çekilmez. uçakla da bence dert oluyor o bölge. ben de kesinlikle arabayla gidin derim.


  • roket adam  (30.06.22 10:36:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.