[]

Kadıköyde Tavla seti satan yer

Yabancı bi arkadaşımı gezdiriyorum
Hediyelik eşya olarak tavla seti, cezve falan alacak.
Ben de asla bilmiyorum, tavla seti nereden alınır? Kadıköyde (çarşı merkez) neresi var?

Teşekkürler.

 
tellalzade sokak var. antikacılar olurdu orada eskiden. sıfır bir settense, burada enteresan bir şeyler bulabilirsiniz bence.


  • teritori  (29.06.22 11:45:06) 
Ya da bir vapurla Eminönü'ne geçilip Tahtakale'de hem gezilir hem alınır.


  • John Bloor  (29.06.22 12:17:29) 
kadikoy carsi icerisinde bir tane vardi boyle tavla, okey, iskambil vb kahvehane oyunlari satan bir yer.

tam carsinin icinde borsam tas firinin karsisinda diye hatirliyorum.
  • idexo  (29.06.22 15:49:35) 
çarşı balık pazarında eski tip oyuncaklar satan bi yer var.orada var tavla seti.
kadıköy sahile inen yol tarafından balık pazarına girince 5 veya 6. dükkan.

  • jamswety  (29.06.22 17:01:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.