[]

Cadde civari dondurmaci

Selam,

Cadde ve civarinda dondurmasi guzel olan asagidaki liste disinda nereleri var?

Hamdizadeyi hic denemedim, nasil mesela?
Bebek mini dondurma acilmis, bebektekinin subesi mi? Cok severdim orayi.
Veis diye bi dondurmaci var, puani baya iyi gozukuyor ama bilmiyordum daha once, deneyen var mi?

Benim 2 yil oncesine kadar olan listem:
Mua (5/5)
Cremeria milano (4.5/5)
Girandola (4/5)
Vero (2.5/5)
Figo (3/5)
Lu (4/5)
Dedomi (4/5)
Vardarli (4/5)
Yasar usta (2/5)
Vitavien (1.5/5)

 
Yakin zamanda Serez acildi diye duymustum. Ben onlari cok seviyorum, tavsiye ederim.


  • sopiro  (29.06.22 09:00:18) 
Kahve Dünyası dondurmasını tavsiye edebilirim, bu listeden bir tek Cremeria Milano'nun dondurmasını sevdiğimi belirteyim. Sadece bitter çikolatalı çeşidini yedim ikisinin de. Deneyip de beğenmediklerim Mua, Yaşar Usta.


  •   (29.06.22 11:57:07) 
mua denilen yer italyan dondurması yaptığını iddaa edip 2 topluk şeyi bile tartıyor, belçika çikolatası diye sos kitliyor =)

italyan dondurması tepeleme olur.

yaşar usta bence en fiyat performans. ben seviyorum.
  • kveldulv  (29.06.22 14:28:09) 
Veis oldukça iyi. Bir kere aldıktan sonra yukarda saydıklarınızdan hiç birine tekrar gitmedim. (Sanırım denemediğim yalnızca Dedomi ve Figo var)


  • kaptankedi  (29.06.22 16:10:58) 
cadde deki yaşar usta çakma yaşar usta ve dondurması beş para etmez.gerçek yaşar usta ile de mahkemelikler ayrıca.orjinal yaşar usta bostancı ışıklarda ve türkiyenin en iyi dondurması net.
hamdizade ye dün gittim beğendim kadayıf simit dondurma çok iyiyidi.

  • jamswety  (29.06.22 16:59:08) 
Mudo tarafinda mini dondurma var. bir de serez evet


  • mor oje  (29.06.22 21:33:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.