[]

İsyeri vol2

İsyerinde kulaklik takmamiz yasaklandi birbirimizi duyamadigimiz icin. Diger calisanlar muzik dinliyor surekli sesli olarak ve ona maruz kalmamak icin arada ben de kulaklik takip dinliyordum. Kulaklikla duymadigim icin biri tarafindan azarlandim sikayet edicem patrona vs vs. Diye ama zaten coktaan sikayet edilmistik. Neyse sonucta ben de bi sey soylerken daha duzgun bi sekilde soyler misin bagirmak yerine dedim ve ben senin ustunum istedigim gibi bagiririm begenmiyosan kapi orda gibi seyler soyledi bugun. Begenmiyorum ve mecbur da hissetmiyorum ama sevinsinler de istemiyorum. napayim ben burda?

P.s. 2 haftadir diplomam da geri gelmiyor. Ne isler donuyor bilmiyorum.


 
kulaklik takmaniz yasaklandi
(bu sigara icmeyelim ofiste gibi bi yasak degil, asiri sacma bi yasak)
konfeksiyon atolyesi gibi muzik aciyor herkes kafasina gore.
kapi orda diye dikleniyor "ustun".
patrona sikayetler.

birak sevinmesinler vs durumunu ve bir an once bir is bulup sessizce ayril oradan. sesini cikarip kendini yormaya degmeyecek les bir ortam. sessizce ayril.

su anki durum icin de yazayim: kimseyle muhatap olmam. susarim. gercekten degmez. kapa kulagini.
  • Kittie  (28.06.22 23:38:32) 
Is bulup ayrılmak+1

Şu hayatta iş için şu seviyeye düşecek hiçbir sebep yok. Bugün bir toplantıya katıldım milyon dolarlık proje tehlikede ama kimse birbirine şu muameleyi yapmadı.

Çok boş bir yerde çalışıyorsunuz gibi, sağlıklı ilişki olması imkansiz.
  • logisticsmanager  (28.06.22 23:48:52) 
Diploma isinde bi olay var demistim inanmadin, orasi sakat bir yere benziyor.

Kulaklik yasak olabilir yaptigin isi bilmiyoruz.

Ben boyle kaba saba konusulan yerlerde calistim kariyerimdeki cukuru orasi acti. Ki ben de kibar biri sayilmam ama ustun ayilik yapamaz.
  • divit  (29.06.22 01:38:34) 
kulaklık takmamaya bulunan çözümün? saçmalığını patrona anlatmak daha anlamlı


  • mantık  (29.06.22 09:38:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.