[]

Defalarca ayrılıp yeniden başlanan ilişkiler

Merhaba. Şahsen hayatımda yaşadığım ilişkiler "Ayrılıyoruz, bitti" denilince bitiyor genelde. En fazla bir kez daha bir şans verilmesi taraftarı olduğum birkaç ilişkim olmuştur sadece, onlar da çok zaman geçmeden yeniden patlayıp bitmişti.

Ama mesela çevremde defalarca ayrılıp ayrılıp yeniden başlayan/barışan arkadaşlarım var. 2 yıllık total süreçte dört kez ayrılmalar falan. Hiç empati yapamadığım bir durum.

Siz bu çokça ayrılıp barışmalı ilişkiler hakkında ne düşünüyorsunuz? "Evet, biz de sevgilimle böyleyiz ama mutluyuz yani" modunda olanlar var mıdır aramızda? Merak ediyorum gerçekten.

 
Benim bir arkadaşım böyleydi. Genelde ruh hastası tiplerin ilişkileri böyle oluyor ve sonu da hiçbir zaman mutlu sonla bitmiyor.


  • mg3929  (28.06.22 16:47:48) 
toksik insanlar toksik ilişkiler diyorum.

Tabii ki exten next olmaz diyenlerden değilim, her şey insanlar için. Ama döke saça, saygı vs. bırakmadan ayrılıp barışanlar vs. cidden terapilikler.
  • lcha  (28.06.22 16:57:18) 
toksik+1


  • ala09  (28.06.22 17:30:15) 
Kuzenim böyle, 2 hafta önce 5. ayrılıklarını yaşadılar. 4. ayrılık sonrası tamam bu kadar olaydan sonra dönmez demiştim ama döndü, o yüzden yine bişey diyemiyorum.

Toksik olması ayrı, bir de tarafların bana bundan başkası bakmaz ben bunu hak ediyorum değersizliği yüzünden oluyor.
  • Bruce  (28.06.22 18:18:44) 
Ben toksik demiyorum travmatik iliski diyorum boylelerine. Genelde iliski lackalasiyor ve daha sonra dikis tutmuyor hicbir sekilde. Ayrica her seferinde barismak isteyen kendinden odun veriyor ve karsi taraf bunu suistimal edip nefret depoluyor adeta


  • deepfear  (28.06.22 18:42:33) 
mutluluğun ne olduğu hakkında aydınlatılması gerek o insanların.
ex'ten next olmaz. ilk başta neden ayrıldın? bu nedenleri değiştiren bir durum mu oldu? çok seviyordum, özeldim vs demek bunu karşılayan bir durum değil.
bu şekilde ayrılmalı barışmalı ilişki yaşayan insanların hayatları boyunca kararlar vermede zorlandıklarını da görüyorum. yetişkin gibi davranamıyorlar.
  • ananotherlife  (29.06.22 10:27:07) 
Biz de öyleyiz. Mutlu değiliz. Lakin hiçbir şeyi beceremedigimiz gibi, ayrılmayı da beceremiyoruz.


  • el conquerador  (02.07.22 02:53:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.