[]

ehliyet almadan önce özel direksiyon dersi

otomatik vites ehliyeti almak istiyorum.

sizce önce bir kursa yazılıp orada derslere girip, ehliyet aldıktan sonra özel direksiyon dersi mi alayım yoksa kurstan önce bir hocayla çalışayım mı?

hiç direksiyon bilgim yok, araba kullanmadım.

 
Kurstan sonra , gerekirse almanız daha mantıklı bence.


  • ataman  (28.06.22 15:49:52) 
istanbul anadolu yakasında özel direksiyon dersi veren birini tanıyorum, bu işten bir çıkarım yok maksat iki tarafa da faydam olsun. ilgilenirseniz paylaşabilirim.


  • kenarortay  (28.06.22 15:54:48) 
özel derslerde trafiğe de çıkacaksın, ehliyetin olmadan trafiğe çıkman yasadışı. kurs sırasında da trafiğe çıkartacaklar ama yanında hocan ve kurs'a ait özel araç olacak hoca isterse aracı kontrol edebiliyor.


  • selam  (28.06.22 17:31:55) 
seninle aynı durumdaydım geçen sene 5 saatlik özel ders aldım verdiğim en mantıklı karar. trafik raconuyla ilgili şeyleri sen sürerken anlatıyorlar+ hocanın ayağının altında gaz,fren var en zor yerleri sokup güzelce pratik yapabiliyosun. bence kesinlikle git.

ben araba satın aldım ancak tecrübem olmadığı için otobüsle ders almaya gittim düşün bak 5 günün sonunda kendi arabamla çıkmaya başladım. kursun arabasıyla kendi sokağıma girdim, zor yerlere girdim bilerek 1200 tl idi sanırım benim ödediğim tutar.
  • kanasla intihar eden adam  (28.06.22 19:22:49 ~ 19:24:40) 
Selam +1
Önce kurs+ehliyet sonra özel ders

  • epitaf  (28.06.22 23:48:59) 
Ne zaman trafiğe çıkacağınıza bağlı. Planınız nedir? Mesela ehliyeti aldıktan sonra araba alma planınız mi var? Yoksa ehliyeti alıp çekmeceye mi atacaksınız? Bunları bilmek lazım.


  • el conquerador  (29.06.22 03:11:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.