[]

Alınganlık mı yapıyorum?

Aynı mesleği yaptığımız, biri yakın ve geçmişimizin olduğu diğer ikisi ile sonradan ortak meraklarla biraraya geldiğimiz 4 kişilik arkadaş grubumuz var. Hepimiz kadınız.

Ben bazı sebeplerden dolayı erken Ankara’dan ayrıldım 1 senedir küçük bi şehirde yaşıyorum. Onlar da başka küçük şehirlere gidecekler bu rotasyon zorunlu.
Geçtiğimiz haftasonu kısa bi gezi yaptılar beraber ve ben katılamadım çünkü bulunduğum şehir çok uzak gidemezdim 2 gün için. Gittikleri günün birkaç gün öncesinden başlayıp bugüne kadar bitmeksizin whatsapp grubumuzdan o gezi ve ben yokken yapılan konuşulan benim haberimin bilgimin olmadığı şeyler konuşuluyor. Ben her konuya fransız kalıyorum çünkü hiçbir şeyden haberim yok. En sonunda grubu sessize aldım.
Küçük bir şehirdeyim bazen çok sıkıldığımı hepsi biliyor. Ayıp değil mi bu yoksa ben mi abartıyorum sizce ?
Acaba ben katılamadığım için ve burada sıkıldığım için üzüldüm ve alınganlık mı yapıyorum içten içe? Bu ihtimali de düşündüm ama düşünsenize 4 kişi oturmuşsunuz bi cafede, bir kişinin hiçbir fikrinin olmadığı konuları sürekli konuşup kıkırdıyorsunuz. Bu ayıp değil mi ?

 
üçünün dahil olduğu başka bir grup muhtemelen yok. doğal olarak senin olduğun gruptan konuşacaklar. senin olmadığın başka bir grup açma zahmetine girselerdi dışlanmışlık hissin azalacak mıydı, sanmıyorum.

abartıyorsun.
  • zgrydn  (28.06.22 00:50:09) 
Gurbet tribi. bizim de 4 kisilik grupta 3umuz ayni sirketteyiz ondan gizli ayri grup yapmak daha ayip kacabilir bence. sessize alirsin bitti gitti. bazen de o kimirdama dedigin cidden yuzyuzeyken de gayet olabiliyor. bana anormal gelmiyor seninki alinganlik

yerinde olmak istemezdim ama arkadaslarinin hicbir sucu ayibi yok bana gore. hayat sartlari diyelim
  • ala09  (28.06.22 00:50:58) 
Uzulerek soyluyorum ki alinganlik yapiyorsun. Malesef bulundugun yerden memnun olmadigin icin de objektif olamiyorsun.


  • balpolen  (28.06.22 01:36:52) 
abartmışsınız.
"yaa ben fransız kalıyorum bana da anlatın ne olduğunu" diye araya kaynak yapmaya çalışmak, hatta "neler yaptınız anlatsanıza" diye sormak dururken kendinizi çekip trip yapmışsınız.

bu sefer gidememişsiniz, başka zaman başka yere gidilir o zaman katılırsınız, ne var ki bunda?

bu arada yaptıkları şeyle sizin verdiğiniz örnek de farklı, aynı şey değil.
  • blatta hiberna  (28.06.22 01:40:00) 
abartili alinganlik


  • bay b  (28.06.22 09:07:39) 
şöyle düşün. konuşmak için başka 3 kişilik grup açsalardı seni almasalardı daha da alınmaz mıydın? daha dışlanmış olmaz mıydın?


  • nick bulamadim  (28.06.22 10:31:33) 
Abartmışsın+1


  • basond  (29.06.22 14:10:41) 
net abartıyorsunuz.


  • drako  (29.06.22 14:11:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.