[]

Üst üste arayan tanınmayan numarayı şikayet etme

merhabalar 1 hafta evvel aracına geri geri giderken dokundurdugum birisi farklı farklı numaralardan rahatsız ediyor. mevzu uzamasın diye kısa ozet gecelım yol ortasına aracını bırakmıs dısarıda arkadaslarıyla bira içiyor. Geri geri giderken bu arkadasın araca dokundurdum. Aracında bır sey yok çizik içerisindeki parcayı gosterıp bu değişecek falan dedi formalite icabı numara mı verdim. Daha sonrasında telefonda tartıstık ben yaptırayım edeyım gel ustama demiştim benden para talep edince ben delirdim diktiri çektim. Şimdi ozellıkle telefonunu acmıyorum üst üste farklı numaralardan aradıgı ve huzurumu bozdugu ıcın şikayet edecegım. Nasıl bir yol izlemeli.




 
Bence şikayetten önce aradığı numaraları bi sırayla engelleyin. Kaç farklı numaradan arayabilir ki? Sonrasında şikayet aşamasına geçip yüzgöz olursunuz.


  • mg3929  (27.06.22 21:42:11) 
Tecrübelerim gösterir ki telefona çıkamayan her zaman sorunludur. Olay kesin anlattığın gibi değil bro sorry


  • retiredcolonel  (27.06.22 21:44:20) 
Araca bir şekilde zarar vermişsiniz. Tanıdığınız usta varmış, masrafı öğrenin bu masrafın parasını araç sahibine gönderin. Niye sizin tanıdığınız ustaya arabasını yaptırsın, ben olsam aracıma çarpan adamın tanıdığına arabamı yaptırmazdım.


  • GoodMorningTeacher  (27.06.22 21:52:07) 
yol ortasına arabasını bırakan birine geri geri giderken çarpmak için ya sizin de yol ortasına araba bırakmaya meyil ediyor halde olmanız lazım ya da bir ihtimal o ikinci sıraya park ettiyse önündeki birinci sıra parktan çıkıyor olmanız lazım.

bende de masum bir hissiyat yaratmadı.
  • Mihendiss  (28.06.22 08:52:01) 
ben soru olarak rahatsız eden aramayı şikayet etme demişim.
Millet gelmiş arabasına çarpılan mı çarpan mı şuçlu diyor kafalar pırıl pırıl. Bilgin yoksa yazmak sorunda değilsin herkes hakimlik yapma peşine düşmüş.

  • Aşk Adamı  (14.07.22 22:33:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.