[]

kabin bajajınde direnç bandı

arabayla giderken gitar kutusundaki boşluklara şunlardan 4-5 tane sıkıştırıyordum

www.decathlon.com.tr

havaalanında sıkıntı çıkarırlar mı? valize mi alayim hiç risk almamak için

-kabinde sırt çantam gitar kutusu, bagaja valiz-

 
Lastik bunlar niye sorun olsun ki?


  • synesthesia  (27.06.22 18:02:16) 
@synesthesia

ne bilim adam yaralayıcı vs bir şey olarak görürler mi sorunsalı :)
  • makbur  (27.06.22 18:03:27) 
Adam yaralama niyetin olduktan sonra valizin kendisiyle de adam yaralarsın. Kafasına geçirdin mi tekeriyle oraya yığılır. Ama bu lastiklerle uçağı kaçıramazsın.


  • himmet dayi  (27.06.22 18:12:56) 
gençler öyle diyorsunuz da, dandirik şerit metreyi almıyorlar mesela kabine. yani valizi kaldırıp tekeriyle kafasına geçirmekten daha tehlikeli görünmüyor benim gözüme. şerit metreyle ne yapılabilir ki? boğazına dolayıp boğma teli mi yapacaksın? yoga bandıyla da yaparsın onu 3-5 tur çevirirsen.

ben uçağa binerken böyle soruları garip bulmuyorum. ama sırf şerit metre metal diye sorun oluyorken, yağlı darağacı urganı koy, onunla geçersin. direnç bandıyla da geçersin. sipsivri uçlu dolmakalemle de binersin. yanında götürdüğünü almazlar ama içeride aldığın cam şişeyle de binersin. ama şerit metre yasak.
  • kibritsuyu  (27.06.22 18:31:30 ~ 19:08:40) 
@kibritsuyu

aynen, şerit metre de muhtemelen kesici diye almamışlardır:) bu gibi saçma bahaneler çıkar mı acaba belki yaşamış olanınız vardır tadında yazdım

@himmetdayi

haklısın dayı:)
  • makbur  (27.06.22 18:34:58) 
Boş plastik şişeyi kabine almamışlardı. Ne yapacakları belli olmaz.


  • inheritance  (28.06.22 00:11:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.