[]

Dinlenebiliyor musunuz

İşten gelince ne kadar dinlenebiliyorsunuz? Yatana kadar neler yapıyorsunuz?

Hafta sonu gezmekle geçiyor. Hafta sonu da tam dinlenmiş olmuyorum. Tam dinlenenler nasıl dinleniyor? 8'de uyuyan var mı?

Soru silinebilir. Cevap verenlere teşekkür ederim.

 
Valla turkiyede insani sartlarda xalisan pek yok o yuzden evet dinlenilmiyor.


  • floydian  (26.06.22 20:26:47) 
Haftada 2 gün evden çalışıyoruz. O günlerde sabah 8.30’da kalkıyorum. Bir önceki gece 10.00-11.00 de yatarsam dinleniyorum. Diğer günlerin yorgunluğunu da atıyorum. Atamazsam hafta sonu bir gün geç kalkarım.

Hafta içi gün aşırı spor yapıyorum. Sonrasında pek bir şey yapmaya vakit kalmıyor. Spor yoksa arkadaşlarımla ya da kız arkadaşımla bir şeyler yaparak geçiriyorum.
  • gabe h coud  (26.06.22 20:35:38) 
Haftaiçi için, karantina zamanlarından alıştık, eğer dışarı çıkmayacaksak discorddan bağlanıp bir bölüm dizi izliyoruz erkek arkadaşımla. Özellikle halsizken güzel geçiyor vakit. Sonra hop uyku.

Dışarda da genelde cafe oturması yapıyoruz, bir tatlı ve en fazla 1,5 saat oturma.

Bir haftasonu evde bir haftasonu dışarda oluyorum. Evde olduğum günler misafirli ya da misafirsiz olabiliyor.

Dinlenebiliyorum ben. Hayatımdan çok da memnun değilim ama dinlenebiliyorum. Uykum altın değerinde, asla aksatmam. Meteor da düşse saat 22:30 yatak. Sabah da alarma ihtiyacım olmadan kalkarım. Bence dinlenme konusunda en önemli şey uyku. Uykunuzu aksatmayın, uyumadan 3 saat önce yemek yemeyin bir de öyle bakın.
  • akhenaten  (26.06.22 21:50:02) 
İstanbul'da sabah 8de evden çıkıp 6.30 da paydos diyip 7.30 da ancak evdeyim. sofra kur yemeği ye topla derken saat 9.30 oluyor. o saatten sonra başka birşey yapmaya halimiz kalmıyor. çoğu zaman televizyon karşısında 11 gibi uyuyakalıyorum. Dinlenebiliyor muyum, hafta içi hayır. hafta sonu bir gün evde yatarsam belki.


  • wendyangelamoiradarling  (27.06.22 10:06:54) 
Cumartesi geziyorum, genelde pazarları sabah sporu sonrası dinleniyorum.


  • kumandanim  (27.06.22 10:36:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.