[]

Sevgilinin evinden kovması

Bir tartışma konusu esnasında sevgiliniz birden yükselip sizi evinden kovsa ve sonraki gün pişmanlığını dile getirmiş olsa, o ilişkiyi her türlü bitirir misiniz, duruma göre değişir mi dersiniz?




 
Niye kovmus, aldatirken falan yakaladiysa geri donebilirim.
Laf olsun diye kovduysa daha da girmem o eve.

  • divit  (26.06.22 01:45:29) 
Duruma göre degisir. Karsidaki insanin hangi duygu/psikoloji icerisinde olduguna bakmak lazim. Saglikli düsünemeyen bir insanda sagliksiz tepkiler gelebilir. Insanlarin basina gelenlerden ders cikarabiliyorsa neden olmasin, tabi bunu cok iyi ifade etmesin lazim bu hatayi yapamanin.


  • ubi dubium ibi libertas  (26.06.22 01:48:24) 
ilk seferde affederim, ikinci sefer olursa biter.


  • rakicandir  (26.06.22 01:58:47) 
rakicandir+1


  • Barki  (26.06.22 04:04:29) 
Benim icin sevgilinin en onemli ozelligi beni idare etmesi. Onu yapmayacaksa niye sevgiliyiz zaten. Bugun kolayca hararetlenip evden kovan sevgili zaten cok bir heves duymuyordur, yarin daha kotusunu yapabilir diye dusunurum.


  • hot potato  (26.06.22 04:47:21) 
Evden kovmanin evden kovma oldugunda hemfikir miyiz? Misal, "Defol git, gozum gormesin seni' demek ile "ben simdi cok ofkeliyim, konusmak istemiyorum. Sen en iyisi kendi evine git bugun." demek arasinda cok ciddi fark var.

Ikinci kriterim de hak edip etmedigim olurdu. Neden tartisiyorduk yani ve o beni kovmadan once ben ne yaptim.

Ucuncu kriterim de genel durum olurdu. Bu tarz davranislari ondan bekler miyim yoksa bu hakikaten beni de sasirtan uc bir ornek mi? Aciklanabilecek bir sebebi var mi, baska bir stres vs.

Yani ilk defa olduysa bu kriterleri bir tartar ona gore karar verirdim.
  • sopiro  (26.06.22 08:42:53) 
sinir aniyla kavga sirasinda olabiliyor boyle seyler. hatasini anladigi icin affederdim ama bir daha olursa bitiririm


  • Kittie  (26.06.22 12:08:42) 
sevgili değil baba evden kovsa artık aradaki iletişim biter.


  • Departure  (26.06.22 12:30:29) 
Sevgili tarafından değildi ama yakın zamanda başıma geldiği için taze duygularımla cevap vereyim; ilkinde haklı olmama rağmen affettim, ikincide önümü dahi göremeyecek kadar sarhoşken bunu yapınca ne kadar acımasız olduğunu fark edip iletişimi kopardım.

Affetmek hala masadaki seçeneklerden biriyse eğer belki o kadar büyütecek bir şey değildir. Öyle bir seçenek de bırakmadıysa ilişki zaten doğal olarak bitiyor.
  • IncredibleMau  (26.06.22 12:37:09) 
ortama, tartışmaya, tartışmanın konusuna bağlı bence.

çok gergin bir ortamsa zaten aynı evde kalmamak ilişkinin sağlığı için de o an daha iyi olduğu için belki duruma göre hoş görülebilir.

diğer yandan, ben kadın olarak düşünüyorum, sabahın dördünde böyle bir şey sonucunda "sokakta kalsam" muhtemelen o eve dönmezdim bir daha.
ama öğle vakti atışıp çantamı alıp çıktıysam o daha farklı olabilir.

yani şartlar da önemli ama yine de sanki bir erkeğin bir kadını evden "kovması" biraz daha az kabul edilebilir.
bu konularda cinsiyet ayrımı yapıyorum ve "kavga da etmiş olsan dönüşte kadını evine bırakırsın" kafasındakilerdenim, evet.

bir de zaten tartışma, kavga, ayrılık, boşanma vb. durumlarında genelde evden (gönüllü olarak da) giden erkek olduğu için o biraz daha makul geliyor.
  • blatta hiberna  (26.06.22 14:34:09 ~ 14:35:31) 
Biter ilişki. Görüşmem, cevap vermem.


  • gabe h coud  (26.06.22 15:27:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.