[]

Yeni iş ve verilecek ekipmanlar

İki hafta sonra frontend developer olarak remote şekilde çalışmaya başlayacağım. Gelecek hafta ekipmanları almak için ofise gideceğim. İletişimde olduğum kişi dell marka laptop ve welcome kit falan verileceğini söyledi.

Benim beklentim harici bir de monitör verilmesi ama maillerde öyle bir şey geçmiyor. Sorduğumda da öğrenir haber veririm demişti ama arada kaynadı. Ben de çok üstüne düşmedim.

Normalde verilmesi lazım değil mi? Ofiste çalışıyor olsam mutlaka verirlerdi çünkü zaruri bir ihtiyaç.

Vermezlerse mecbur kendim alıcam ama merak ettim, remote çalışmaya başlayanlar ne tür ekipmanlar alır genelde?

Teşekkürler.

 
Monitör istediğini de belirt, çekinmene gerek yok. Vermiyorlarsa kendim alacağım sıkıntı yok dersin, normal bir şey bu.
O HR management olayı da muhtemelen successfactor tarzı bir şeydir, izinlerini gireceğin, maaş bordronu vs indireceğin bir şeydir **büyük ihtimalle**.

  • roket adam  (23.06.22 23:30:48) 
Özellikle monitör iste +1

Ama bu işi yapacaksan kendi ekipmanına sahip olmak önemli. Ben genelde alet değil direkt para isteyip "kendim alıcam" diyorum. Her şirket kabul etmeyebilir ama aklında bulunsun.

Sonuçta işi sen yapacaksın, işi en iyi şekilde yapman için de neye ihtiyacın olduğunu sen bilirsin. Çekingen olma bu konuda.
  • plutongezegendegilmi  (23.06.22 23:51:48) 
Kendi ekipmanina para yatir al, omur boyu bu isi yapacaksan hep sikinti yasatacaklar.

En son bana vga cikisli verdiler sinirlendim kendim aldim.
Keske laptopu da alsaydim her is degistirdiginde elindeki kurulmus alet gidiyor
  • divit  (24.06.22 02:59:05) 
Monitör hariç her şeyim var aslında. Adamakıllı bir yere yerleşik olsam tenezzül etmem monitörü de alırım ama şu ara sürekli taşınıyorum. Bavulu geçtim küçük çanta toplamaktan dahi bıkmışken bir de koca monitörle oradan oraya gitmek kabus olur bana. En ufak bir ekstra yük istemiyorum nerede kalacağıma karar verene kadar.

Ofise gidince monitör talep edeyim ben o zaman, ne diyecekler bakalım.
  • IncredibleMau  (24.06.22 03:26:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.