[]

Twitter emniyete bilgi paylaşmıyor değil mi?

Özellikle fake hesaplar için bazı ciddi suçlamalar dışında (terör, ölüm tehdidi altında olmak vs.) bir bilgi paylaşmıyor değil mi? Böyle bir kişi hakkında soruşturma sonuçsuz mu kalır?
Konu polisin oltalaması vesaire değil de twitterın paylaşıp paylaşmaması. Konu hakaret.

İsim uydurma, fotoğraf belirsiz, konum belirsiz.

 
Hocam Twitter kendi devletine dahi bilgi vermiyor, oradan hesap et işte.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (23.06.22 21:28:34) 
Kendimden yola çıkayım, Twitter'da birini egm'ye bildirdim 3 senedir hiçbir şey çıkmadı. Uğraşmıyorlar pek. Yani bilgi alamıyorlar sanırım.


  • die so slowly  (23.06.22 22:03:01 ~ 22:08:16) 
haklısın. twitter'in ip verdiği konular dediğin gibi. hakaret için ip vermez.


  • false pretension  (23.06.22 22:17:08) 
twitterın takip eidlmesi cok zor olmasa gerek diye düşünyorum
resmi olarak vermese de

  • bonjourrr  (24.06.22 09:18:19) 
pegasus var polisin elinde istedigi zaman istedigimi gorur.


  • tadellesever  (24.06.22 10:53:22) 
İlla bilgi vermesine gerek yok. Girdiğiniz her türlü adres vs. takip edilir, belli bir süre için loglanır. Dolayısıyla çok profesyonel iş çıkartmıyorsanız, istedikten sonra sizi bulurlar.

Nasıl olsa bulamazlar diye çok rahat davranıp, başınızı belaya sokmayın.


.
  • kartallar yuksek ucar  (24.06.22 12:28:48) 
twitter ip vermese de ip'nin bulunması bazı şartlarda zor değil. bunun için çok fazla taktik var. örneğin bir haber sitesinden link paylaştığınızda tam o saniyede sitenin trafiğinden falan bulabildiklerini "duydum". bu aklıma gelenlerden sadece biri.


  • beatbox yapan metalci  (24.06.22 15:34:28) 
Benim Berat Albayrak'la ilgili yazdığım tweet için mahkeme bildirimi geldi Twitter'dan.

Direkt sil demediler ama şöyle bir eposta gönderdiler.

-----

Twitter aşağıdaki içerik ile ilgili şu an için herhangi bir işlem yapmamıştır:

(tweet bağlantısı)

Ancak, bu içerik hakkında ileride bir işlem yapmak durumunda kalabiliriz. Kullanıcı hesabınızdan belirtilen içeriği gönüllü olarak kaldırmak isterseniz ya da ekteki talep sizin Twitter kullanıcı hesabınızla ilgili değilse lütfen bizi bu e-posta mesajına cevap vererek bilgilendiriniz. Aynı zamanda, karara karşı hukuki başvuru seçeneklerimizi değerlendirip itiraz edebiliriz. Karara itiraz etmeyi düşünüyorsanız, lütfen mümkün olan en kısa sürede bize haber verin.

İçerik ile ilgili işlem yapılması durumunda ilgili talebin bir kopyası Lumen’e gönderilecektir: lumendatabase.org. Ülke Bazlı İçerik Gizleme ile ilgili daha fazla bilgi edinmek icin ilgili sayfamızı ziyaret ediniz: support.twitter.com

Size hukuki tavsiyede bulunamayız. Bu konu hakkında avukatınızla iletişime geçmek isteyebilirsiniz. Hukuki taleplerle ilgili daha fazla bilgi edinmek için lütfen aşağıda belirtilen yardim merkezi sayfamızı ziyaret edin. t.co

Saygılarımızla,
Twitter
  • chicha_v2  (24.06.22 15:42:02) 
@bonjour
Ne gibi?

@tadellesever
Pegasus derken?

@beatbox
Haberler daha çok twitter üzerinden takip ediliyor artık. Oltalama link ise olabilir ama haberi retweetleyerek paylaşırsın genelde, twitterda.
  • Unde bach canim  (08.07.22 23:20:05) 
  • tadellesever  (09.07.22 15:11:49) 
@tadellesever
İyi de bu oltalama zaten. Eğer bu link tıklanmazsa polis bunu kullanamaz. Bu seçeneği pas geçtim zaten.

  • Unde bach canim  (14.07.22 15:06:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.