[]

Koltukaltinda kist

Koltuk altımda misket büyüklüğünde kistler çıkıyor. Bu zamanla morarıyor, en sonunda ucu sivrilip patlıyor ve kanıyor. Kanlı iltihaplı sıvı dökülüyor ve rahatlıyorum. İki üç hafta böyle gidiyor hoooop başa. Ve en önemlisi de bu kistler koku yapıyor, duştan çıkıyorum on dakika sonra hiç duş almamışım gibi koku üretiyor.

Bu ciddi bir mesele midir endişelenmeli miyim? Devamlı bu durumun olması beni endişelendiriyor. Kime görünmeliyim cildiye mi?


 
oha yani kaç defa olmuş ve doktora gitmedin mi? bu ne rahatlık
koş doktora git

  • jelly bear  (23.06.22 19:14:02) 
endişelenmelisin.


  • ehti  (23.06.22 19:26:58) 
Koltuk altını jiletle, makineyle neyle alıyorsan onun hijyenine dikkat et. Kullandığın jiletin düzgünce kuruduğundan emin ol vs.


  • zimbirik  (24.06.22 00:51:40) 
Orada bir kıl dönmüş olabilir mi? Hep aynı yerde mi çıkıyor? Öyleyse eğer, samimi olduğun bir yaşlı berber varsa ona bir göster.

Bir dermatoloğa git. Randevu bulamama ihtimali çok yüksek. İlgili bir aile hekimin varsa öncelikle bir onu görmende de uygun olabilir.

İhmal etme.
  • Mirket  (24.06.22 01:10:06) 
okurken ödüm koptu. hiç geciktirmeden gidin doktora.


  • chanandler bong  (24.06.22 09:56:38) 
Üst komşumuzda da olmuştu böyle. Koltuk altındaki lenf bezlerinde kanser tespit edildi. 1 yıl içinde de öldü adam. Pankreasa falan sıçramış.


  • paudi  (24.06.22 10:15:54) 
Bu kadar fazla olması zaten bir şeylerde geciktiğiniz anlamına geliyor, umarım bir şey çıkmaz, acilen doktora gitmeniz lazım


  • awareim  (24.06.22 13:29:34) 
Benzer bir şikayet ile dün genel cerrahiye gittim ben. 1 haftadır geçmeyen, ele gelen hafif sert kitle vardı. Dışardan bakılınca hafif kızarık duruyordu ve ağrı yapıyordu. Koku şikayetim yoktu ama. Doktor daha görür görmez apse yapmış yağ bezesi dedi ve antibiyotik verdi. Kullan geçmezse gel boşaltalım dedi. Bence ciddiye alın çok ciddi bir şey de olabilir benimki gibiyse basit bir tedavi ile de geçebilir.


  • buzbebek  (24.06.22 14:56:14) 
Antibiyotik verdi arkadaşlar sıkıntı yok.


  • retiredcolonel  (30.07.22 20:45:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.