[]

İskoçya'ya uygun fiyatlı uçak bileti nereden alınır?

Edinburgh için Ağustos için THY fiyatları tek yön 10k TL üzeri görünüyor.
Daha uygun fiyatlı havayolu alternatifleri önerebilirseniz harika olur.



 
İstanbul'dan değil de guney illerinden bak, bodrum falan. Oralardan ucuz olabilir. İrlanda'ya cok ucuz biletler oluyordu. Vize sikintin yoksa sofya'dan bak ayrica.


  • stavro  (22.06.22 23:42:47) 
Jet2'nin glasgow ucuslarina bakin antalya, bodrum vs'den. Kendiniz aktarma alirsiniz TR ici.


  • anthemis nobilis  (23.06.22 00:01:24) 
Yaz aylarinda bu fiyatlar normal. Ben de nisanda Wizzair uygun diye Uk-Sofya yaptim, Sofya'dan da Istanbul'a otobus kullandim. Otobus 12 saat tuttu, fiyat 22euro bir seydi. firmalar cok dandik, yolcu bekliyorlar, yoldan yolcu aliyorlar, sinirda polis tutuyor, pasaport bilmemne. Biz mi yaslandik nedir otobus cekilmez ya. Cok sukur otobus 60% doluydu, tek oturdum


  • neverletyougodown  (23.06.22 00:07:45 ~ 08:27:13) 
  • kimi raikkonen  (23.06.22 00:24:00) 
Edinburgh'nin agustosta ünlü festivali fringe var, kalacak yerler de cok pahali olacaktir o dönemde.


  • kimi raikkonen  (23.06.22 00:25:14) 
edinburgh'e trenle nerelerden gidebiliyorsanız, oralara uçakla gitmeye çalışın. skyscanner ve google flights ile bakın.

çok ilginçtir özellikle yaz sezonlarında dalaman - Milas - Antalya - Gazipaşa havaalanlarından çok acayip uçuşlar olabiliyor. onları kontrol edin. istanbul'dan doğrudan uçuş olmayan yerlere doğrudan uçuş da olabiliyor, charter uçuşlar, saçma sapan ucuz olabiliyor.

bir de son olarak edinburgh havaalanı websitesine girin. gelen giden uçuşların listelendiği ekrandan ismini cismini bilmediğiniz havayollarını bulun. bunların bazıları skyscanner ya da google flights gibi sitelerde olmuyor.
  • co2s2  (23.06.22 12:09:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.