[]

Fenerbahce hic ara vermedi mi bu sene?

Futbol takip etmeyi biraktim sayilir. Gene hazirlik maci gordum eksi gundem basliginda. Lig yeni bitti sanki, tatil yapmadi mi bunlar, ulkelerine gitmedi mi futbolcular?




 
Pek tatil yapamadılar çünkü şampiyonlar ligi elemeleri temmuzda oynanacak, o yüzden erken başladı fenerbahçe.
Diğer takımlar henüz başlamadı.

  • les yeux blanches  (22.06.22 21:04:25) 
her sene bi türk takımı mutlaka sezonu haziran ortası temmuz başı gibi açar.
ülke puanı her sene gerilediğinden statü seribaşı olayı yüzünden. veya ertesi yaz uluslararası bir kupa varsa sıkıştırılmış takvim gereği vs vs..

  • roy keane ve giggs reyiz  (25.06.22 22:41:36) 
Muhtemelen 2022 Dünya Kupası Kasım - Aralık aylarında olacağı için çoğu ulusal ligler ve ulusallarası turnuvaları başlangıcı öne çekildi. Şampiyonlar Ligi grup aşaması 1 hafta olsa bile önce çekildi.

Grup aşaması normalde Aralık ayında biterdi, 2022 Dk yüzünden Kasımda bitecek.
  • put it in your appropriate place  (26.06.22 00:15:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.