[]

Çanakkale merkez + bozcaada tatili

Çift olarak bi tatil planlamak istiyorum da sizce kaçar gün verilmeli bu ikiliye? Toplam 5 günlük bi tatil düşünüyorum. Aslında rotaya Assosu da dahil etmek istiyordum ama araçsız gidicez birbirlerine doğrudan ulaşım yokmuş tat kaçırabilir dediler. Siz ne düşünüyorsunuz?




 
bozcada en fazla iki gün, fazlası sıkıyor. bir gün ayazma, bir gün de habbele koyu.


  • walter white kilikli  (21.06.22 21:16:22) 
Bozcaada'dan 2. gün kaçacak yer aradım öyle diyeyim.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (21.06.22 21:18:15) 
iki gün bozcaada, iki gün asos, bir gün canakkale merkez. yeter de artar bile. arac yoksa minibus otobus var ama aktarma ile gidersiniz rezil olursunuz.


  • tadellesever  (22.06.22 00:40:11) 
çanakkale merkezde 1-2 müze gezmek haricinde tatil anlamında yapacak bir şey olmadığı için pas geçebilirsiniz bence.

istanbul'dan geliyorsanız, doğrudan geyikli iskelesine giden otobüsler vardı eskiden, hala var mı bilmiyorum. doğrudan iskeleye gidip Bozcaada'ya geçebilirsiniz. oradan da aynı şekilde dönebilirsiniz. otobüs firmalarına sormanızda fayda var.

assos tarafı arabasız kolay değil. kaldı ki antik liman tarafı afet bölgesi ilan edilip bazı oteller kapatılmıştı ve açık kalan otellerin zaten dolu olması bekleniyordu, iyice suyu çıktı. biz normalde her sene 1-2 kere sivrice'ye rezervasyonsuz gidip yer bulabilirdik, 2021'de bulamadık. bu sene durum nasıl, bilmiyorum.

ben olsam hiç tartışmaya girmeden bozcaada ya da assos'u seçer, tek bir yere giderim. aralarındaki fark nedir:

- assos'ta tek bir otele/pansiyona girip tüm zamanınızı neredeyse aynı yerde geçireceksiniz. eğer denizi ve tabii ki kendisi düzgün bir otel seçemezseniz, size zulüm olacak.

- adada tahminen merkezde bir otelde/pansiyonda kalıp neredeyse her gün ayazma'ya gideceksiniz. (sakın kendi kumsalı vs olan otellere gitmeyin. denizi güzel olan otel görmedim. paşa paşa merkezde bir yer seçin)

bu arada Bozcaada'da sıkılır mısınız 5 gün boyunca? zannetmem.
  • co2s2  (22.06.22 11:11:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.