[]

Nikotinsiz Sigara

Bir arkadaşım kısa film çekiyor. Oyuncu olarak oynayacak arkadaş sigarayı bırakmış ama rol gereği sigara içmesi lazım. Daha önce böyle bir oyunculuk denemesinden sonra sigaraya tekrar başlamış.

Makarona doldurulacak veya kağıda sarılacak sigara benzeri bir bitki var mıdır? Tadı falan pek önemli değil, uzaktan bakınca görüntü tütüne benzesin yeter. Sigara gibi içilsin bitsin. Yabancı dizilerde galiba bitkisel sigara kullanılıyormuş.

Şerbetçi otu, çarkıfelek, misk otu gibi bitkiler yazmışlar ecnebi sitelerinde ama bunlar nerelerde satılır, kurutmak lazım mıdır vs detay bilmiyorum.

 
hiç denemedim ve hiç deneyeni görmedim ama çay olur mu ki acaba?


  • yazgisiz infaz  (21.06.22 22:07:06) 
lavanta. aktarda satılıyor.


  • south park in kapusonlu uyesi  (21.06.22 22:29:23) 
ben kuru nane sarar icerdim eskiden. ama bu da sigaraya ozendirebilir yine.


  • supergirl  (21.06.22 23:05:09) 
Parliament One, Winston One gibi sigaraların nikotin ve zifir oranları çok düşük. Belki onlar kullanılabilir.


  • otonomo  (22.06.22 01:23:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.