[]

5g destekleyen 9k tlden ucuz telefonlar

samsung'un a52s'i a53'ü ve a73'ü var, s20'ler güzel aslında ama 5g'si olan model yok sanırım, xiaomi'lerin arayüzünü çirkin ve malzeme kalitesini samsung'a göre zayıf buluyorlar fiyat açısından da net farklar görmediğim için o topa giresim gelmiyor, android telefonda başka marka var mı şu an beğenilen bilmiyorum. şu yazdıklarım arasından en mantıklısı a52s gibi geldi bana ama yazdıklarımdan veya yazmadıklarımdan önerdikleriniz var mı başka?

bir de exynos işlemciler qualcomm'lara göre çok daha sorunlu olabiliyor gördüğüm kadarıyla exynosları istemiyorum o yüzden.


 
telekom sektorunde calisan biri olarak soyluyorum, telefon isi giysi almak gibi biseye donustu. Iphone alip kendi ekosistemiyle en az 5-6 sene kullanmayacaksaniz herhangi bir telefon isinizi gorur. 2 senede bir orta ayar bir android telefonu yenileyerek en yeni ozelliklere erisebilirsiniz, iphone maliyetiyle ayni kapiya cikar. Ya da parayi bi kere gomup 5+ sene rahat edebilirsiniz.

5G destekli telefonlar yeni yeni satisa sunuluyor, 5G sebekeleri de daha yeni yeni aktive ediliyor. Su an sehir merkezlerindeki 5G'ler Seoul'da filan degilseniz 4G'den hallice seviyedeler. Ilgili frekanslari kullanan cok az kisi oldugu icin yuksek hizlara erisilebiliyor ancak kapasite dusuk, kisi sayisi arttikca hizlar da dusecek. Esas hiz farklarini 2024'ten sonra gormeye baslariz. Aceleniz yoksa idareten bisey alin gecin, kafa yordugunuza degmez.

3 kusur yildir Samsung A50 kullaniyorum, gecmiste de Iphone, Xiaomi, Samsung kullandim. Zamaninda (2016?) 1500 liraya aldigim xiaomi de hala sorunsuz calisiyor. Telefonumu yenileyecek olsam sirf kamerasi asiri iyi diye iphone alirim, pahali gerlise de Samsung A serisinden devam ederim.
  • taurina  (22.06.22 04:27:45) 
@taurina açıkçası ilerde ekonomik refahımda yüksek bir ilerleme yaşamazsam en az 4-5 yıl kullanmak istiyorum şimdi alacağım telefonu. 5g bugün için önemli olmayabilir 2 yıl sonra elimdeki 4g telefonun abaküs gibi kalmasını istemem o yüzden ona önem veriyorum.


  • semaforo de medianoche  (22.06.22 19:46:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.