[]

Kendimi nasıl teselli edeyim?

İzmir'de 10 yildir kamuda çalışıyorum. Her yıl Muğla'ya memlekete tayin istiyorum, çıkmıyor. Canim çok sıkkın, moralim bozuk.




 
Kimin hangi isteği oluyor ki benimki olsun diye düşün, misal Prens Charles da 300 yıldır Kral olmayı bekliyor ama annesi immortal olduğu için olamıyor, Prens de olsan olmayınca olmuyor işte.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (21.06.22 19:18:38) 
Özel sektöre bakıp haline şükredebilirsin.


  • geçerkenugradım  (21.06.22 19:22:43) 
Siirt te de olabilirdin.


  • halk  (22.06.22 05:46:51) 
bence de sadece özel sektöre bakıp haline şükret.


  • alt4y  (22.06.22 08:03:19) 
araya mv sokman gerekir
hiç tanımıyorsan önce bi mv bul
kamuda memur musun işçi mi, işçiysen tayin daha zor olabilir tabi
  • comp  (22.06.22 09:45:54) 
Comp memurum ancak o taraklarda bezim yok. Bulsam da bizim bakanlık vekil falan tanımaz. Yukarılardan bürokrat olması lazım.


  • fikox  (22.06.22 13:18:21) 
kiralar Muğla'da daha pahalıdır belki? bi kontrol et. öyleyse teselli pointler cepte.

hayat beklentiler değil, başına gelenlerdir. üzülecek bambaşka şeyler varken, buna hiç sıra gelmemesi lazım aslında.
  • gabe h coud  (22.06.22 13:31:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.