[]

Kadikoyde bi başima vol 1-Yer tavsiyesi

Bugunum tamamen boş, ogrenciligim kadikoyde gecti. Diyorumki gideyim bi dolanayim, biyerlerde kahvalti-tost bi seyler atistirayim. Eski gunleri yad edeyim.

Uzun zamandir gitmiyorum ve mekanlardan bihaberim. Tavsiyeleriniz var midir? Juliet's rooma gitmeyi dusundum. Sakin, bahcesi guzel oluyor diye. Yorumlar baya kotu ama. Bilemedim

Tesekkurler:)

 
Ben olsam bu güzel havada mekana kapatmam kendimi. Caddebostan sahile bi sandalye atıp saatlerce denizi izlerim. Zaten mekana ödeyeceğin hesapla sandalyeyi çok rahat alırsın.


  • himmet dayi  (20.06.22 10:33:54) 
yoğurtçu parkında veya sahilde takılın. olmazsa kalamış parkı.

illa kadıköyde bir cafede oturacağım derseniz, moda caddesinde bir yerlere bakın, nazım'a yakınsanız küff'e oturun, yeni yerleri daha ferah (gibi).

yorumlara da takılmayın, kadıköyde her yer artık kötü, nitelik beklentiniz yüksek olmasın.
  • rewlack  (20.06.22 10:41:01) 
Caddebostanda sandalye kiralıyorlar girişinde satın almak zorunda değilsin. Moda sahilden başla caddebostana kadar yürü bence, sonra bağdat caddesinde ayak üstü bi şeyler atıştır içeceğini al sahile git.


  • mg3929  (20.06.22 11:18:02) 
Naga da kahvaltı olabilir ya da biraz daha aç bekleyip öğleyin il Pellicano dan pizza olabilir uuff :)
Yoğurtçunun o tarafta Frogy güzel yine Hasırcıbaşı tarafında Boden keyifli. İlk etapta aklıma gelenler böyle.

  • lüzumsuz adam  (20.06.22 11:28:28) 
Primitif diyorum ama Pazartesi açık mıydı hatırlayamadım.


  • kumandanim  (20.06.22 11:51:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.