[]

taşınmak için nakliye firması

mr.usta veya kaplumbox ile taşınan var mıdır?

daha önceki taşınmalarımda genelde nakliye firmasından ötürü farklı olaylar yaşadığımdan nispeten profesyonel bi firmayla taşınayım diyorum.

başka önerisi olan varsa önerilere açığım.
istanbul anadolu yakasından aynı site içerisinde taşınacağım.

 
benim 2 defa taşındığım nakliye firmasını arkadaşlarıma da önermiştim 5 arkadaşım taşındı en ufak bir sorun yaşamadık çok profesyoneller , titizler ve elleri alışık . tek bir şey kırılmadı.
önerdiğim arkadaşlarımdan biri aşırı pimpirikliydi o bile memnun kaldı. öneririm.
reisoğlu evden eve nakliye Hakan bey : 532 054 0445

arkadaşım önce moda'dan erenköy'e sonraki yıl da ataşehir'e taşındı aynı firma ile
biz izmir'den ve moda'dan bostancı'ya
abim şile'den zonguldağa
  • devilone  (20.06.22 11:08:35) 
  • nuisance  (20.06.22 11:39:29) 
yeni şehirlerarası taşındım, zaten tanıdık referansıyla anlaşmıştık ama inanılmaz tatlı insanlar çıktılar. eşyaları da onlara toplattık, ciddi bir fiyat farkı yoktu, yumurtaları bile kırmadan getirmişler. fiyat da aldığım diğer fiyatlara göre çok uygundu, üstelik anlaştığımız gün ve taşınma günü arasında benzine 3 kere zam geldi, hiçbir şey demedi adamlar. iletişim bilgisi istersen dm'den verebilirim.


  • sirkelimon  (20.06.22 16:24:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.