[]

Disney+ hayal kırıklığı mı?

Bana sanki bir an medyanın gazına gelip aldık gibi geldi, yani ne bekliyordum onu da bilmiyorum gerçi ama bana çok yetersiz geldi hem içerik olarak hem ne bileyim çevirileri kötü dublaj yok vs. Sizde durum nedir? Teşekkür ederim.




 
aylık 23.33 lira yapıyor. 2-3 film veya dizi izlesen bile benim için yeterlidir şu an.


  • floydian  (19.06.22 18:09:21) 
Ayda 35 lira, yani 2 dolar. İzleyemeyeceğim kadar film ve dizi var, ben çok beğendim. Bu parayı sadece Buffy ve Angel için veririm.


  • hayirsiz  (19.06.22 18:29:45 ~ 18:30:13) 
Abi buradaki diziler-filmler zaten piyasada olan diziler filmler, bu tür platformlardan insanın beklentisi zengin bir orijinal yapım içeriği olmaz mı ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum, o anlamda da hiçbir şey yok mesela.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (19.06.22 18:46:09) 
Wandavision var fena degil gibi. What we do in the shadows var mandolorian var.

Piyasada olan derken her sey piyasada var zaten. Onemli olan beni torrent ile ugrastirmamasi.
  • floydian  (19.06.22 18:48:28) 
ben de aynı durumdayım. tercihlerle alakalı sanırım. uygulamayı da beğenmedim.

bein connect eğlence paketi kodu vermişti 1 aylık bankam. onu daha çok beğendim inan.
  • adivar  (19.06.22 18:58:23) 
Bence de hype, marvel star wars pixar meraklısı değilsen en son ne zaman bir insan acaba bir disney filmi açıp izleyeyim demiştir

Yakında hbo max geliyor onun da muhabbeti döner ama en azından içeriği dolu
  • freebird5406_2  (19.06.22 18:59:04) 
Ben almadım. Parasında değilim. Gerek görmedim. Netflix Amazon fazla geliyor. Gerekirse, çok izlemek istersem internetten indiririm. 3-5 tane sevdiğim programı var. Mesela Family Guy. Senede 2-3 kere toplu halde indirip izlerim.


  • gabe h coud  (19.06.22 19:30:35) 
Şu anki içerik bile doyurucu bana göre. Bunun ardından gelecekler var. Nat geo belgeselleri Tv'de yayınlanan bütün bölümleri var neredeyse. Eski çizgi filmler var. Mesela Fox kids ve star tvde yayınlanan Spiderman çizgi filmleri var. Ayrıca disneyden çıkan çoğu film birkaç ay sonra platformda oluyor. O mesela güzel bir olay.


  • false pretension  (19.06.22 20:26:47) 
Family Guy ve My Name is Earl sayesinde değil fakat bazı teknik eksikler var tabii. En son hangi bölüm izledim özelliği yok misal.

İki diziyi izleyene kadar başka yapımlar eklenir.
  • put it in your appropriate place  (19.06.22 21:47:38) 
Vintage store gibi, eski ve güzel şeyler var herkesin tanıdık gördüğü bir dizi film koymuşlar ama yeni içerik çok az.

Önce şöyle bir baktım, içerik dolu dolu geldi sonra anladım ki çoğu izlediğim şeyler... Sanırım herkes başta bunun için heyecanlandı.

Büyük ihtimalle yeni içerikleri parça parça eklerken insanları bunlarla meşgul tutmayı planlıyorlar.
  • akhenaten  (19.06.22 22:15:15) 
akhenaten aynen hocam demek istediğim buydu. Yani 300 yıl önce yayınlanmış istesem 1,5 dakikada ulaşabileceğim bir içeriğin burada yer alması açıkçası çok cezbetmedi beni. Bu platforma özel içerikler çıkmadığı sürece boşuna aldım galiba hissi gitmeyecek gibi.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (19.06.22 22:25:36) 
dün iki parça birşey izleyeyim dedim gece 3 te , 100 mbps internetle takıldı kaldı. o kadar reklam yapacaklarına biraz altyapılarını geliştirselerdi.


  • Mistyimage  (19.06.22 23:39:15) 
içerik olarak beni doyuruyor. marvel ve disney yapımlarını normalde de takip ediyorum. ama uygulamadan hiç hoşlanmadım. çok eksikleri var. umarım en kısa sürede gelişir


  • chanandler bong  (19.06.22 23:40:38) 
Toplu liste koymuslardi indirip baktim hepsini izlemisim zaten.

Cnbce'de izledigimiz seyleri neden tekrar izleyelim anlamiyorum. How i met your mother izlemek isteyip bulamayan mi var acaba. Friends netflix'e gelince de olay olmustu, tamam tv'de kolaylik oluyor basinca acilmasi ama bin yillik yapima neden para odeyim ki.

Su an bosuna para odedigim amazon,netflix,spotify var ucunu de actigim yok.
Ben acip youtube vanced ile reklamsiz bos videolar izliyorum.
  • divit  (20.06.22 00:43:24) 
Disney+ ile ilgili bir tespitim var, yanlış bildiğimi düşünen varsa uyarsın.

İçeriğindeki hemen her film/dizi türkçe dublajlı üstelik de hemen hepsi kalitesiz dublaj değil o bilindik meşhur seslendirme sanatçılarının yaptığı dublajlar. Anladığım kadarıyla Disney+ bir içeriğin dublaj olayını halletmeden eklemiyor gibi sisteme o yüzden zamanla içerik sayısı da artacaktır bence.

Böyle bir anlayışınız varsa, dublajsız içerik koymuyorsanız ne yaparsınız? önce son, güncel filmleri ekler sonrasında daha eski olanları ekleyerek gidersiniz bence böyle olacak süreç.
  • solo  (20.06.22 14:08:57) 
Benim için evet. İçinde doğru dürüst polisiye yok.


  • kaptankedi  (20.06.22 14:49:56) 
bence hayal kırıklığı. ailem alınca ne gerek vardı dedim. sitcom&dizi içeriği çok zayıf. marvel, star wars, animasyon fanı değilsen izleyecek pek bir şey kalmıyor.

ama belgesel konusunda iyi gibiler, belki ordan çıkarabilir parasını.
  • beatbox yapan metalci  (24.06.22 15:37:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.