[]

cocukla rahat edilecek tatil beldesi

hemen bi tatil planim olmamakla beraber biraz genel kultur amacli soruyorum aslinda. 2 yas civarinda bir bebekle sakin guzel bir tatili nerede yapabiliriz? deniz tatili icin soruyorum yaklasik 1 hafta kalmalik. denizin temiz oldugu ve soguk olmadigi, oyle ölü bir kasaba degil de minik de olsa bi carsisi filan da olan bir yerler var aklimda. kalabaliktan kirilmayan, euro dolar fiyatlari vermeyen minnos aile pansiyonlari tercihim olur aslinda. tahminen yaz sonu gibi yapacagimiz bir tatilde nereyi secmeliyiz sizce? yani bu soylediklerimi bulmak bence pek mumkun degil, zamanda soyle bi 20 yil geri gitsek belki buluruz ama yine de bi sorup sansimi denemek istedim.




 
Side size göre diyorum.
Hele ki küçük plaj tarafları tam bebeler için.

  • ankarakecisi  (19.06.22 23:47:08) 
@ankarakecisi, cok tesekkur ederim. sideye belki 30 yil once 6-7 yaslarindayken gitmisimdir hic hatirlamiyorum desem yeridir :) hic o taraf aklima gelmemisti sakin denince ege taraflari geliyor nedense aklima. sideye bir bakayim. arac olmasi gerekir mi peki yoksa arabasiz sekilde tatile elverisli mi? bazi yerler arabasiz olmuyor deniz uzak, carsi uzak vs. diye.


  • in vino veritas  (20.06.22 08:53:09) 
otobüsle terminale iniyorsunuz. terminal, küçük plaja 1,5 km filan. taksiyle halledersiniz.
Side küçük yer yürüyerek her yeri dolaşmanız 2 - 3 saat.
deniz kenarında güzel pansiyonlar, butik oteller mevcut.
denizi hala çok temiz.
çevre ilçeleri, güzel mekanları gezmek isterseniz turlar var, minibüsler var.
araçsız da gezilir yani.
  • ankarakecisi  (20.06.22 18:21:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.