[]

Beyaz eşya markası tavsiyesi

Teknoloji, tasarruf, kullanışlılık açısından hangi beyaz eşya markalarını tavsiye edersiniz? Biz Bosch ile Siemens arasında kaldık karar veremedik.




 
Bosch ile Siemens birebir aynı ürünler. (Arçelik ve yurtiçinde satılan Beko gibi)

Aynı altyapıya sahip, malzeme kalitesi biraz daha düşük olan Profilo da tercih edilebilir
  • lancelot du lac  (18.06.22 23:27:27) 
beyaz eşyada bir markaya bağlı kalmayın. her markanın kaliteli yaptığı ve özelleştiği ürün grubu vardır. biri buzdolabında iyiyken diğeri bulaşık makinesinde iyidir. model araştırması yapın.

hanım hepsini tek marka istiyorsa (türk aile yapısının klasiklerindendir) arçelik bayiye gidin alın :)
  • mr.goodcat  (18.06.22 23:29:36) 
benim çevremde gördüğüm ve bizim de genel olarak tercihimiz arçelik yönünde oluyor. memnun olmayanı az gördüm.


  • chanandler bong  (19.06.22 02:04:57) 
@lancelot du lac

profilonun kalitesi düşük değil. Aynı model makinelerde Bosch, Siemens ve Profilo birebir aynı. Sadece logosu, rengi, yazı tipi vs. değişik.
  • himmet dayi  (19.06.22 09:02:25 ~ 09:05:59) 
2.5 yıllık evliyim. Hepsini bosch aldım. Herhangi bir sorun yaşamadım henüz.


  • hrvl  (19.06.22 10:03:15) 
@himmet dayi

birebir aynı değiller. özellikle elektronik kartları, yalıtım ve dış kaplama malzemeleri farklı. öğrenciliğimde 3 sene profilo bayinde çalıştım.
  • lancelot du lac  (19.06.22 12:03:52) 
@lancelot du lac

satıcı bayi yanlış bilgi vermiş. böyle bir fark yok.
bosch ve siemens'te olmayan modeller bütçeye daha uygun olsun diye belli başlı farklılıklar olabiliyor. ama aynı model makineler zaten aynı hattan çıkıyor. tedarikçiler de aynı malzemeleri kullanıyor. profilo diye daha 'kalitesiz' malzeme kullanımı diye bir şey yok. dediğim gibi değişen şey genelde rengi oluyor.
  • himmet dayi  (19.06.22 14:50:00) 
@himmet dayi

profilo bayinin "bizim ürünler daha kalitesiz" demesi saçma değil mi? aksine birebir aynı dese daha çok işine gelir.

bayi değil servis bilgisi bu. bosch ve siemens arasında parça değişimi yapılabiliyor ama profilo'ya uymuyor bu parçalar.

biraz araştırırsanız bu konuda çok şikayet olduğunu da görürsünüz.
  • lancelot du lac  (19.06.22 15:36:32) 
@lancelot du lac

bu gereksiz tartışmayı uzatma taraftarı değilim. bu konuda yazacağım son mesaj bu olacak.

Profilo bayinin "bizim ürünler daha kalitesiz" demesi saçma değil mi?
- evet saçma. bayi yanlış bilgi vermiş derken bildiği şeyi size anlatmamış demiyorum zaten. bayi de doğrusunu bilmiyor. bayiler BSH'nin çalıştığı birbirinden farklı özel kurumlar. Üretilen alt parçaların kalitesinden sorumlu olanlar bayiler değil. Bahsettiğin parçaların çok büyük bölümü zaten satın alma parçaları. BSH'nin fabrikada üretimini yaptığı alt parça sayısı az. Haliyle hangi parçanın ne kalitede olduğunu satın almacı olarak izin verirsen ben bileyim.
  • himmet dayi  (19.06.22 16:14:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.