[]

kadın erkek pantolon ölçüleri

fast-fashion erkek pantolonlarından kendime bir şey bulamıyorum. kadınlara deryalar dolusu geniş paça pantolon çıkarmışlar, erkeklere hala slim fitleri dayıyorlar. ben de belki de cross dresser olmamı müjdeleyen şeyi yapacağım, kadın pantolonu alacağım. ama 34 beden diye aldığım şey erkek 34 bedeni değildir değil mi. nasıl hesaplayacağız onu? 185 boy, 75 kilo olarak hangi bedeni alayım kadın pantolonlarından sevgili erkekler ve kadınlar?




 
Beden tablosu olur satış yapan internet sitelerinde, bel genişliği, basen genişliği, bacak boyu vs hangileri siz uygunsa oradan bulursunuz bedeninizi.


  • John Bloor  (17.06.22 12:55:39) 
kadın pantolon kesimi de normalden biraz farklı oluyor bu arada, düğmenin yeri de değişiyor bildiğim kadarıyla. unisex kesim tercih edebilirsiniz. cross dress olayına merak saldıysanız devam tabi ama bu bir şakaysa aradaki fark anlaşılan bir fark onu bilin.

fast fashion erkek pantolonlarından da slim fit olmayan çok fazla model var esasen, ne bileyim mavi dockers levis colins falan çeşit bulabileceğiniz mağazalardır diye düşünüyorum.
  • evde liyakat kalmamis  (17.06.22 14:10:08 ~ 14:48:22) 
Önce erkek 34 bedenin cm karşılığına bakın, sonra kadın beden tablosunda o ölçülerin karşılığını bulun.

Fakat telefon, anahtar, cüzdan vs hiçbir şeyin ceplerinize sığmamasına hazırlıklı olun, yanında çanta da alın.

Ben aksine erkek pantolonlarında daha çok çeşit görüyorum, kendime erkek şortu falan alıyorum.
  • kobuzchu kiz  (17.06.22 14:31:23) 
Teşekkürler. Ben dediğiniz yerlerde geniş paça bulamıyorum erkek için. En fazla normal kesim var, onların da paçaları slim fitten hallice. Bildiğiniz geniş paça erkek pantolonu satan yer var mıdır fast fashion içinde ve haricinde?


  • kaufman  (17.06.22 15:44:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.