[]

Istanbul ciger sis

Kuzu ciger sisi guzel yapan nereler var? Favorilerinizi alabilir miyim?




 
kuzu ciğerinin tazesi makbuldür. istanbul'da orta veya üst segment kebapçılarda genelde soğuk zincirle ulaştırılmış 2-3 günlük etler tüketiliyor. bu nedenle antep, adana, urfa civarındaki taze kuzu ciğerler kadar iyisini yemeniz çok çok zor. istanbul'da günlük taze ciğer gelen yerler zaten parmakla gösteriliyordur. benim bildiğim bir yer var. muhtemelen daha iyilerini bilenler çıkar. güngören köyiçi'nde antep sokağı diye tabir edilen yerde bulunan bağdat ocakbaşı eskiden taze taze getirip pişirip satardı. ben ordan en son geçen yıl ciğer yemiştim. pandemiyle birlikte restoranların ayarı kaçtı bu nedenle kefil olamıyorum. ama denemenizi tavsiye ederim.

ayrıca bağdat'ın sağ çaprazında nohutçu hamo vardır. hamo'nun nohut ve ciğer dürümünü de mutlaka deneyin. sıcak ekmeği bekleyeceğinizi söyleyin özellikle sıcak ekmekle yiyin.
  • golgi aygıtı  (17.06.22 00:02:24) 
Gunaydin dun nohut durum yedim zaten Hamo'da ve ilk defa sicak ekmekle geldi. Efsaneydi:) Ciger icin de aklimda olsun. Tesekkurler


  • balpolen  (17.06.22 10:06:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.